- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
elifim napim çok seviyorum bolonez soslu makarnayı yaaa![]()
sen bolonez diyince aklıma hep dershane günleri geliyo öğle tatilinde altkatta italyan cafesi vardı oraya gidiyorduk enfes yapıyordu yakışıklı şefimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifim napim çok seviyorum bolonez soslu makarnayı yaaa![]()
Kızlarr ana sözü dinleyelim bence,baksanıza terliğe Gezer hemideee:18:![]()
pışşıııkkkk onu demem iştee![]()
heheee kalitelii dahaa iyii değiyoo rahatçaa kavrayıpp şsabet ediyookızz aklımaa sıdıkaa diye bi dizi vardı o geldii ordaki anneeayağndan fırlatp eliyle tutup attğını vuruyoduyaa benm annemde aynennn öyleydiii bi zamanlarrr
![]()
sen bolonez diyince aklıma hep dershane günleri geliyo öğle tatilinde altkatta italyan cafesi vardı oraya gidiyorduk enfes yapıyordu yakışıklı şefimizhep burnuma bide kekik kokusuda geliyo
çok kilo aldığımın farkındayım ama kimse dur demiyo bende devam ediyorum canım![]()
Beni arayan olmadıııııı![]()
sen bolonez diyince aklıma hep dershane günleri geliyo öğle tatilinde altkatta italyan cafesi vardı oraya gidiyorduk enfes yapıyordu yakışıklı şefimizhep burnuma bide kekik kokusuda geliyo
o zaman ben sana DUR! STOP! ENOUGH! KENDİNE GEL! aaaa ayıp ama![]()
demek yakışıklıydı he![]()
bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn
çok severdim sıdıka dizisini ya![]()
demek yakışıklıydı he![]()
ayy evet bide güzel brownisi vardı ki hele bi gülüşü vardı onu hiç sorma![]()
bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn
kızz bunlar yemek yemeyee gitmiyomş orayaa adamı kesiyolarmş baksanaa![]()
heheee kalitelii dahaa iyii değiyoo rahatçaa kavrayıpp şsabet ediyookızz aklımaa sıdıkaa diye bi dizi vardı o geldii ordaki anneeayağndan fırlatp eliyle tutup attğını vuruyoduyaa benm annemde aynennn öyleydiii bi zamanlarrr
![]()
tühh yanlış adresemi yolladım yoksa![]()