• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hediyelerımı öglen yolladım.yrın elnde olucak kurbanımın.

yalnız benım katılım duyuyrsa ınsallah bu gun kargoya verseydı yrın evde olmuyucm

ofeliyanın katili duyun sesimizi bugün kargoya verme yarın ofeliya evde yok:53:

yorgunum kuşum.en ıyısı ben cıkayım.sen naasılsın yavrum

canım bende oturuyorum kalktıpta yemek hazırlayacam şimdi acıktıkta.Tamam bitanm dinlen bakalım çok seviyorum seni ya:16::16::16:
Kurufasulyenin yanına ne yapsm ki pilav hariç.:26::26:

hoşbulduk canım.:16::16: nasılsın meleğim
Sahipsiz bulmuşlarda bizim topiğimize sarıyorlar:20::20::20::20:

sorma canım ya dün ben yoktum vardımda erken yattım çünkü erken kalkmam lazımdı neyse işte olanlar olmuş o sırada:31:
ama bir yandanda mutluyum bizim topic çok ünlüymüş herkes gelmek istiyormuş biliyormusun yeni gelenler söyledi:nazar::nazar:
ay maşallah:18:

bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim:16:

adet ağrısı sende çok mu oluyor ofeliyacım:26:
kız dur soriyim ben katiline:1:
oyle boyle dıyıl anacım.oluyorum yaa yemın ederım.
bekarken hep derdılerkı evlendıkden sonra gecer gecmedı.cocouk oldukdan sonra gecer dedılr gecmıyorkı.o kadr ılac ıcıyorumkı agrım azalsın dıye.of offf
sorda beklıyorum kuşum

mesajlaşamadık senle o kız yüzünden:47:

kalkmadı gitti bide biizm tek oda var abim oturma odasında yattı bende mutfağa bulaşıkları yıkadım yaa acayip bi kız hafif ruh hastasıymış zaten.Bide telefonumu wermedi bana :47::47::47::47::47:

kalkmadı gitti bide biizm tek oda var abim oturma odasında yattı bende mutfağa bulaşıkları yıkadım yaa acayip bi kız hafif ruh hastasıymış zaten.Bide telefonumu wermedi bana :47::47::47::47::47:

senin telefonunu niye alıyo ya mesajlaşmak için mi bulaşıkmı yıkadın of suda soğuktur şimdi:26:

Back
X