• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sorma canım ya dün ben yoktum vardımda erken yattım çünkü erken kalkmam lazımdı neyse işte olanlar olmuş o sırada:31:
ama bir yandanda mutluyum bizim topic çok ünlüymüş herkes gelmek istiyormuş biliyormusun yeni gelenler söyledi:nazar::nazar:
ay maşallah:18:

:nazar::nazar: gelen üyelere hoş davranıyoruz tatlım

bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim:16:

bende temizliği yaptım sular akmıyodu donmuş ders çalışacaktım ama işte.

oyle boyle dıyıl anacım.oluyorum yaa yemın ederım.
bekarken hep derdılerkı evlendıkden sonra gecer gecmedı.cocouk oldukdan sonra gecer dedılr gecmıyorkı.o kadr ılac ıcıyorumkı agrım azalsın dıye.of offf
sorda beklıyorum kuşum
ben birinci günü çok fena olurum diğer günler normal gün gibi geçer ofeliyacım ah ah o agrıyla insan bir şey yapmak istemez süreki uyumak ister uyuyunca unutuyosun ya sende biraz yat bebeğinle istersen:30:

senin telefonunu niye alıyo ya mesajlaşmak için mi bulaşıkmı yıkadın of suda soğuktur şimdi:26:

ya bilerek iş yaptım sıkılıp gitsin diye çünkü hiç muhabbeti çekilen biri değil ayrıca müsaitte değilim.Ya alamadım mesaj atmış arkadaşım onu bile okumuş ya ben az telefonuma bakayım dedi ben okudum mesajını sevgililer günü ile ilgili birşey yzıyordu diyo yaa:52::52::52: en gıcık olduğum şey telefonumum karıştırılması:47::47::47:

canım bende oturuyorum kalktıpta yemek hazırlayacam şimdi acıktıkta.Tamam bitanm dinlen bakalım çok seviyorum seni ya:16::16::16:
Kurufasulyenin yanına ne yapsm ki pilav hariç.:26::26:
bulgur yap o zaman canım:9:
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm:16::16:
bende evi temizledim ay çok yorgunum ders çalışmam lazım gece buraya gelmem için hemen dersimi bitiriyimde gece burda oliyim kızçelerim:16:

git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem

bulgur yap o zaman canım:9:
bende senı cok sevıyorum canım arkdşımmmmm:16::16:

git clış tatlım.bende cıkıyorum.her halde akşam gelmem.yarın erken kalıkıcam.vatandaşılık ıcın gıdıcem

ohh ohh giremeyin bende giremiyorum bu ara.Bulgur pilavı yapayım şöyle sebzeli:56::56::56:

2nızıde cok opuyorum .ben cıkıyorum canlarım.beren haber beklıyorum cnım.konuşsn ktıllıme haber ver

ya bilerek iş yaptım sıkılıp gitsin diye çünkü hiç muhabbeti çekilen biri değil ayrıca müsaitte değilim.Ya alamadım mesaj atmış arkadaşım onu bile okumuş ya ben az telefonuma bakayım dedi ben okudum mesajını sevgililer günü ile ilgili birşey yzıyordu diyo yaa:52::52::52: en gıcık olduğum şey telefonumum karıştırılması:47::47::47:

benim hayatımda en sevmediğim şeydir telefonumun karıştırılması haklısın canım o yüzden:31:

kimsecikler yokmuşşş:5:yarın inşallah paketimi kargoya vericem :49:
umarım kurbanım beğenir bugün akşama kadar gezdim çok yorgunum:31:
ama kurbanım için değer yaniiii:16:

Back
X