Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banane.. banane.. kurbanına sor kutusuz kabul ediyomu
ablaaa birii benimm sevgilimmm biliyomusunnnüyeden çok ziyaretçi varr![]()
Hmm sanırım benim kurbanım kutusuz kabul etmez annadım annadım etmez asla![]()
canımm yaa özentisizz oldu bnm paketimm hediyee kesesii diktimm üzerinde tweety resmii var tüllden büzmeli kurdelaylaa içinee koydum hediyelerimii büzdümm onuda bi poşete koydummm karggoyaa öyle verdimm kusuraa bakmaa pekk böylee janjanlı paketlerii becerememm benn amaa diktiğimm önlüğee bayılıcaksınn benn kendimede yapıyorumm şuandaaa aynısındannn![]()
Hmm sanırım benim kurbanım kutusuz kabul etmez annadım annadım etmez asla![]()
Ayy olur mu öyle şey güzelim,her türlü kabulüm merak etme sen,içini ferah tutablaaa birii benimm sevgilimmm biliyomusunnn
Aaa ciddi misin,napıyo kızz seni mi kontrol ediyo
kızz sen kabull etcenmii kutusuzz yolladmyaa bana geri göndermeyesnn bunu kutuladaa göder nebicimm hediyee diyee![]()
benmiyim kızz yokaabana göndericeksen kutu önemli değil tatlım yaa
![]()
canımmm emekk amaa ne emekk varyaa bazzı yerlerini beceremedimm 5 kere söktümm diktimmm annemn kursunda hocasylaa annmdee yardım ettii süslemesindeki yazıları rakamları onlar kestiler amaa kullanrkenn beni hatrlarsınn umarım beğenirsinn diğer hediyeyee uğraşmadım pekk amaa önlüğee çokk uğraştmm gülee gülee kullannn inşllaahhhhAman canım benim ya,varsın kutusuz olsun önemli değil ne olacak
Bende koskaca kutuyu kaplamasını beceremedim mesela,napıcam bakalım artık
Emek vermişsin,bu benim için en önemlisi,inan bana sıcaklığını hissettirmen yeter
Çok merak ediyorum valla çokda heyecanlıyım,bi an önce gelse de kavuşsam hediyelerime![]()
benmiyim kızz yokaabana göndericeksen kutu önemli değil tatlım yaa
![]()
ablaaa birii benimm sevgilimmm biliyomusunnn![]()
Aman canım benim ya,varsın kutusuz olsun önemli değil ne olacak
Bende koskaca kutuyu kaplamasını beceremedim mesela,napıcam bakalım artık
Emek vermişsin,bu benim için en önemlisi,inan bana sıcaklığını hissettirmen yeter
Çok merak ediyorum valla çokda heyecanlıyım,bi an önce gelse de kavuşsam hediyelerime![]()
canımmm emekk amaa ne emekk varyaa bazzı yerlerini beceremedimm 5 kere söktümm diktimmm annemn kursunda hocasylaa annmdee yardım ettii süslemesindeki yazıları rakamları onlar kestiler amaa kullanrkenn beni hatrlarsınn umarım beğenirsinn diğer hediyeyee uğraşmadım pekk amaa önlüğee çokk uğraştmm gülee gülee kullannn inşllaahhhh
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banaa senmii gönderdinkii yaaa off çatlıycamm kim olduğunu bileydimm keşkeee
Abla yaa söylersem Beren kızarsa diye korkuyom
Dün demişsin ya,Beren göndermeyen bikaç kişi yazınca,içinden iki kişi isterim falan demişsin galiba hatırlamıyom tam,benim olmamı ister miydin :26:![]()
![]()
Ayy olur mu öyle şey güzelim,her türlü kabulüm merak etme sen,içini ferah tutNeler aldın kız bana
![]()
canım bende çok kutu aradım bulamasaydım kutusuz göndericektimben kutumu iki hediye kaplığını birleştirim kapladım
ama halimi görseydin kutunun bi o tarafına bi bu tarafına geçip bantlamaktan başım döndübence hiç uğraşma kutu şart değilki illede
![]()
evt o kişileri beren biliyoraayy dayanamadım söylicem onlardan biri sendin zaten canım
![]()
canımm berenn senin kurbanınn hediyeleri hazırr yolluycak deyncee banaa yaa melez yadaa vuslat ablaa gibi geldi amaa off bilemyrmkii evrenmde olablrr bilmyrmm hiççBen onu kullanmaya kıyamam kiiiOff gelse de görsem ya çok heyecanlıyım
Bence sana Evrenim göndercek canım,Ceydada olabilir gibi geliyo,Ceydanın belli mi acaba kime göndereceği![]()
evt o kişileri beren biliyoraayy dayanamadım söylicem onlardan biri sendin zaten canım
![]()
canımmm emekk amaa ne emekk varyaa bazzı yerlerini beceremedimm 5 kere söktümm diktimmm annemn kursunda hocasylaa annmdee yardım ettii süslemesindeki yazıları rakamları onlar kestiler amaa kullanrkenn beni hatrlarsınn umarım beğenirsinn diğer hediyeyee uğraşmadım pekk amaa önlüğee çokk uğraştmm gülee gülee kullannn inşllaahhhh
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banaa senmii gönderdinkii yaaa off çatlıycamm kim olduğunu bileydimm keşkeee
benimm kubanımm olmasını istediğim kişilerden biri
off ablaaa yaa offfffffffffffffffffffffffffff özürr dilerimm ablayaa oflanmazzzolabilirdeee olmayabilirdeeee yorum yooookkk![]()
bana kim hedaye gönderecek![]()