Berenli Saatler :)

kızz inşallahh olurdaaa facetekii resmndee böylee şişko gibi durmuyonkii bennondann çok büyük almadımmm olur gibi geldii yaaaa boydan elbisee üzerinee ceketlee falaann hoş oluyo kapalılardaa amaa benn çıplakk çıplakk giyicemmmm:47::47::47::47:sonradaa yanacammm:47::47:

Ayy canım genetik malesef belim ince,basenlerin maşaallahı var,e bide yemeyi yapmayı mutfağı çok seviyorum,çok kolay kilo alıyorum:27: Fazlalıklarım var,boşuna mı boydan fotomu koymuyorum:1::1:

Yaza kadar daha çok zaman var,belli mi olur kapanırsın belki,hakkında hayırlısı canımm:21:

Aa o erkeğe söyle çıksın artık,bazen dengesiz konuşabiliyoz :37: :37::1:

Canım ben dert topiklerine dalınca kızıyo girme diye,bide bu bikaç aydır illuminatiye taktım,faceden falan bakıp duruyom hep deşifrelere,orda gördüğü anda aha yakaladım yine diyo,kafana takıyosun girme diyo ama işte ben giriyom yinede:37::1:

Haa bu arada onunla ilgilenip giriyom zaten,mesela şimdi mışıl mışıl uyuyo,uyuttum öyle girdim :27:

kızz sormaaaa yaaa bendee derdim varaa girdiğimdeee sevgilimm oduncanımmm neler çekiyoduu ordaa biri sevgilisine böylee yapmş aldatmş evlilerden kocası aldatanları falan takıp kafamaa burnndan getrdmm onunn ozamann çok kızıyodaa burayaa ses etmiyo pek işine geliyoo onu rahat bırakıyrum ders çalşıyo amaa fazla rahat bırakmşmm sanırımmm korkmşş bende bakıcam ne konşynzdaa beni unutysunn ddedii dimi aşkımm :9::9:en başndanmı başladı yoksaa okumayaa nee:52:

kızlar ben yatıyorumm :49:öpüyorum hepinizi:54::54:
iyi geceler tatlı rüyalaaaaaaaarrrrrrr:16::16:
inşallah rüyamda katilimi görürümm:1::1::1:

Rüyanda görmeye gerek yok ablacım,faceye gel sende gör boy boy hepimizi:1:

Sende öpülüyosun,çok seviyorum ben seni yaa:17:

Hadi hayırlı geceler,Allah'a emanet ol:31:

hayır ben arada girip okuyorum sadece hatta berende biliyor.

Ayy canım genetik malesef belim ince,basenlerin maşaallahı var,e bide yemeyi yapmayı mutfağı çok seviyorum,çok kolay kilo alıyorum:27: Fazlalıklarım var,boşuna mı boydan fotomu koymuyorum:1::1:

Yaza kadar daha çok zaman var,belli mi olur kapanırsın belki,hakkında hayırlısı canımm:21:
herşeyinn hayrlısı canm yaa bi dk sonramz belli değil sonçtaaaaa herşeyy olablrrr:27::27:
benimki ilk baslarda kiziyordu,ne anliyorsun sabah aksam ordasin diyordu,simdide laptop ondaysa istersem ne yapacaksin diyor bende ver bende birseylere bakayim diyorum oda sanki neye bakican kadinlar kulubu ne varsa orda diyo falan:27::27:
kızzz sormaa banadaa napıyosun aşkım desee netteymm diyorumm nettee nerdesin onu deee sen yinemii kk yaaa off diyooo:27:
kızlar ben yatıyorumm :49:öpüyorum hepinizi:54::54:
iyi geceler tatlı rüyalaaaaaaaarrrrrrr:16::16:
inşallah rüyamda katilimi görürümm:1::1::1:
ablacımm iyi gecelerrrrrrr tatlı rüyalarrr:21::21:
ben sadece ziyaretçiyim :30:

kızz konşsanaaa neden sess vermiyonn ordann izliyonnn aaaaa gell kaynaşş kimsinn nesinn kimlerdnsnn nerdnsnnnn de bakıyımmm:52::52:

kızz sormaaaa yaaa bendee derdim varaa girdiğimdeee sevgilimm oduncanımmm neler çekiyoduu ordaa biri sevgilisine böylee yapmş aldatmş evlilerden kocası aldatanları falan takıp kafamaa burnndan getrdmm onunn ozamann çok kızıyodaa burayaa ses etmiyo pek işine geliyoo onu rahat bırakıyrum ders çalşıyo amaa fazla rahat bırakmşmm sanırımmm korkmşş bende bakıcam ne konşynzdaa beni unutysunn ddedii dimi aşkımm :9::9:en başndanmı başladı yoksaa okumayaa nee:52:

Kocam bana girme okuma o topikleri deyince ben ne diyom hemen biliyomusun,aşkım sanada anlatıyom ne kocalar var ya,onları okudukça senin kıymetini daha iyi anlıyom diyorum:1::1: Konu kapanıyo:37:

En baştan başladıysa sabahı eder kesin :27:

herşeyinn hayrlısı canm yaa bi dk sonramz belli değil sonçtaaaaa herşeyy olablrrr:27::27:

kızzz sormaa banadaa napıyosun aşkım desee netteymm diyorumm nettee nerdesin onu deee sen yinemii kk yaaa off diyooo:27:

ablacımm iyi gecelerrrrrrr tatlı rüyalarrr:21::21:

kızz konşsanaaa neden sess vermiyonn ordann izliyonnn aaaaa gell kaynaşş kimsinn nesinn kimlerdnsnn nerdnsnnnn de bakıyımmm:52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kocam bana girme okuma o topikleri deyince ben ne diyom hemen biliyomusun,aşkım sanada anlatıyom ne kocalar var ya,onları okudukça senin kıymetini daha iyi anlıyom diyorum:1::1: Konu kapanıyo:37:

En baştan başladıysa sabahı eder kesin :27:

kiz demin bahsettigin ilumantiyemi ne o ne oyle be ALLAH KORUSUN !

kiz demin bahsettigin ilumantiyemi ne o ne oyle be ALLAH KORUSUN !

Son zamanlarda hep ondan bahsediliyo ya canım,illuminati her yerde sembolleriyle falan,bi araştırsan aklın durur,nerelere kadar sızmışlar;,ne planları varmış neler yapmışlar ve dahasını hedefliyolar,Allahım her türlü şerden korusun,zalimlerin zulümlerine fırsat vermesin canım:31:

Son zamanlarda hep ondan bahsediliyo ya canım,illuminati her yerde sembolleriyle falan,bi araştırsan aklın durur,nerelere kadar sızmışlar;,ne planları varmış neler yapmışlar ve dahasını hedefliyolar,Allahım her türlü şerden korusun,zalimlerin zulümlerine fırsat vermesin canım:31:

AMINNNNNN:nazar:ay ben simdi herseye herkesin kiyafetine dikkat ederim o tek goz varmi diye:9:

Back
X