Berenli Saatler :)

bu zamana kadar hic duymadim dikkatte etmedim bundan sonra dikkat etmem lazim:34:

Edelim canım valla,ayy bu konuda okadar çok araştırma yaptım ki,kitap bile yazabilirim:1::1:

Aslında fazla dalmamak ama insanları da bir şekilde uyarmak gerekiyo:26: Allah aldananlardan etmesin:18:

Canım biliyomusun bilmiyorum ama,facede grup var deşifre illuminati diye,orayı tavsiye ediyorum;önceden üye sayısı daha fazlaydı ama grup çalındı,yinede çoğu bilgi mevcut hala :34:

tamam ben sevim bursadan öğrenciyim yeterli mi :1:
yeterlii canımmmm hoşgeldinn aramızaaaaa küçükmüşsündee yaa 92lii kıyammmm kızz kndimii kocaman hissettm biann:9::9:
bende bilmiodum ki internetten okudum,okudugm kadariyla dinsiz bi dunya olusturmaya calisiyorlarmis ALLAH SASIRTMASIN:19:
aminn canımm evet duymştumm tek göz muhabbetini falandaa araştrmadımm ben bi araştraym nettenn bakıyımm duyarsız kalmayalımm
Hoşgeldin aramıza :21::21:

Bende 23 yaşındayım,24e girmedim varsayıyorum:1:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz aynı yaştamıyızz yaaa offf sen evlenmiş barklanmşsınn ben dahaaa okuyorumm off amann offf:14:

Gelecekteki evim:52: Ben bu kafaylaaaaa:50::50::50::44:
gel gel ay ALLAH SENI NE ETMESIN INANDINMI orda doktor olduguma doktor degilim kiz ev hanimiyim trde degilim ama yakinda bakirkoye yerlesebilirim :60:hasta olarak :33::52::52::52:
Edelim canım valla,ayy bu konuda okadar çok araştırma yaptım ki,kitap bile yazabilirim:1::1:

Aslında fazla dalmamak ama insanları da bir şekilde uyarmak gerekiyo:26: Allah aldananlardan etmesin:18:

Canım biliyomusun bilmiyorum ama,facede grup var deşifre illuminati diye,orayı tavsiye ediyorum;önceden üye sayısı daha fazlaydı ama grup çalındı,yinede çoğu bilgi mevcut hala :34:

sonra bi inceliyeyim ya ilginc valla:26::26:

Aşkımmm, şu 10 kişiden biri kesin sensin di miii hadi itiraf etttt:1:

kızz seninn odununndamı takip ediyoo seniiii amann neymişş bu erkeklerr nekadar merklıymş böyleeeee çık artıkk sevgilii odunummm yat uyyuuuuuu bidee msjımaa cevapp verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47:

gel gel ay ALLAH SENI NE ETMESIN INANDINMI orda doktor olduguma doktor degilim kiz ev hanimiyim trde degilim ama yakinda bakirkoye yerlesebilirim :60:hasta olarak :33::52::52::52:

sonra bi inceliyeyim ya ilginc valla:26::26:

Valla ne yalan söyliyim Bakırköyü duyana kadar inandım:52:
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları bana daha yakın, ben burdan
yer ayırtayım en iyisi:1:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz aynı yaştamıyızz yaaa offf sen evlenmiş barklanmşsınn ben dahaaa okuyorumm off amann offf:14:

Bilmem ki,88liyim ben canım:24:

Ama hali hazırda sevgilin var senin de:23::23: Okumak gibisi var mı canım ya,en iyisini yapıyosun,önce bitir okulunu nasıl olsa evleneceksiniz Allahın izniyle :nazar:

Valla ne yalan söyliyim Bakırköyü duyana kadar inandım:52:
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları bana daha yakın, ben burdan
yer ayırtayım en iyisi:1:

ALLAH SENI NE ETMESIN :27::27:
en son sececegim meslek doktorluk olurdu,
ama ALLAH HASTALARIYLA ILGILENEN ISINI IYI YAPAN BUTUN DOKTORLARDAN RAZI OLSUN(AMIN):nazar:

kızz seninn odununndamı takip ediyoo seniiii amann neymişş bu erkeklerr nekadar merklıymş böyleeeee çık artıkk sevgilii odunummm yat uyyuuuuuu bidee msjımaa cevapp verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47:
Yok tatlım benimki burayı bilmiyo:52: En azından ben öyle umuyorum:27:

kiz sendemi manitani cagirdin:37:

Yok tatlım benimki çok sordu ama forumun adını vermedim:1::1:
Gerçi en kalabalık en bilinen kadın forumlarından diye ipucu verdim,
bulup gelmiş olma ihtimali yüksek:23:

Ben bağırınca 3 ziyaretçi kaçtı:52::52::52::52::52:

Bilmem ki,88liyim ben canım:24:

Ama hali hazırda sevgilin var senin de:23::23: Okumak gibisi var mı canım ya,en iyisini yapıyosun,önce bitir okulunu nasıl olsa evleneceksiniz Allahın izniyle :nazar:

inşallahh canımm yaaa bu aralarr işi dahadaa ilerlettikkk ailesylee tanştım evlerndee tanıydum zatendee evlerine gttim annemedee söyledimm 2 yıldır böylee böylee fuat amcanınn oğluyla sevgiliyim dedimmm rahatladımmm inşallahh rabbim utandırmazz kısmetmde o vardr nedeym başkladaa bilemedimm hayrlısıı heee bu aradaa benn 89luyum temmuz 10:52::52:

Yok tatlım benimki burayı bilmiyo:52: En azından ben öyle umuyorum:27:

Yok tatlım benimki çok sordu ama forumun adını vermedim:1::1:
Gerçi en kalabalık en bilinen kadın forumlarından diye ipucu verdim,
bulup gelmiş olma ihtimali yüksek:23:

Ben bağırınca 3 ziyaretçi kaçtı:52::52::52::52::52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

inşallahh canımm yaaa bu aralarr işi dahadaa ilerlettikkk ailesylee tanştım evlerndee tanıydum zatendee evlerine gttim annemedee söyledimm 2 yıldır böylee böylee fuat amcanınn oğluyla sevgiliyim dedimmm rahatladımmm inşallahh rabbim utandırmazz kısmetmde o vardr nedeym başkladaa bilemedimm hayrlısıı heee bu aradaa benn 89luyum temmuz 10:52::52:

fuat amcaya burdan selamlar:3::3:

Back
X