• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bende yavastan gitsem iyi olacak:27:

Kızzz tiviti daha karpuz kesecektik nireye:1::1:

amaa benim sevgilim artık yanımdada değill çok sık görüşüyoruzz amaa olsun başka şehrde artıkk:(((sen kaç yıl beklyceksinkii?bidee bidee herkeslerr 20 yaşnda 21 yaşndaa evlenmişş benn evde kaldımm:25::25:

Canım benim bende KPSSye giricem.Atanacam mı atanamayacam mı.Sonra nereye atanacam.Sevgilimin askerliği var işi var varda var
Bende 23 yaşındayım.26 yaşında falan anca evlenebiliriz
Canını sıkma beeeee:7:

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll :21::21::21::21:

ühühühüüüüüüüüüüü:(((doğru insan kısmı tamam sanırımm doğru zaman değill..o değildeee okadarr zaman sarılıp uyudum şimdi bi başımaa yatıyommm çok zorrrr:43::43:aynı sofradaa yemek yemek kısmı olmasada olurr:52::52:yemek yerken onaa küfretsen sana cevap vermezz..duyuyormuş ama konuşamıyrmuşş:27::27::27:

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll :21::21::21::21:

Meltem'e katılıyorum kesinlikle..Evlilik çok güzel bambaşka birşey,tabi doğru insanla birlikteyseniz..:31:
Allah bekarlara hayırlı kısmetler versin,kıymet bilecek insanlarla karşılaştırsın:16::16:

Kızzz tiviti daha karpuz kesecektik nireye:1::1:

Canım benim bende KPSSye giricem.Atanacam mı atanamayacam mı.Sonra nereye atanacam.Sevgilimin askerliği var işi var varda var
Bende 23 yaşındayım.26 yaşında falan anca evlenebiliriz
Canını sıkma beeeee:7:

yaaa bende 22 yaşndayımm ben okul biter bitmez evlencem artık evliyken hazrlanırım kpssyede napıyımm:))benimkisi bu yıl kpssye hazrlanıyoo kazansın işti askerlikti derken bnim okul biter inşallahh sevdiğimize kavuşuruzzz:54:

Ahhhh ahhhhhh bende isterem evlenmek :1:
İşte şartlar canım

:1::1::1::1: yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn:19::19:

yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek:53::53:. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim:16::16: ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima:nazar:

yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm:52::52:

ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter :34::34:

maleseff kimse bilmiyooooo:14::14: yaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm:52: zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm:1:

Allah kavuştursun tatlım benimmm:16:
Sende benim gibisin demek ki bende içli köfte canavarıyım:1:

Back
X