• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bendee isterimm amaa sevgilim daha şimdiden okul biter bitmez yaparızz hemen nişanı düğünü 1 yıl kpssyi bekleyememm dayanamam diyo napıyımkii helee bi ozamanlar gelsin kandırrım belkii:37:

Benimkide diyooo istemeye gelsek annen vermez mi diyooo.Askerlik olmadan zaten vermezde:1:

askerlik olmadann heralde vermezlerr canımm:)))seninkinin işi gücü varmı neyinee güveniyoda istemeye geliyo hemenn

Canım kendi işi var
Annem aslında seviyooo ama askerlik falan olmadan bende evlenmek istemiyorum.

murat gilin damindan atlayamadim :64:liralarim döküldü toplayamadim:64:lorke lorke lorke lorke hanimey lorke lorke lorke lorke lorke delale lorkeeeee :64:makaram sari baglar kiz soyler gelin aglar:64:makaram sari baglar le kiz soyler gelin aglar :64: niye ben olmusmuyem lo asyem karalar baglar :64: liliililililiili:64: teeeeeeeeeeeey tey tey tey:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: cane cane caneeeeeeee iste meydaneeeeeee iyi gunun dostu dar gunde haneeee kotu gunde haneeeeeeeeeee:64:dama cikmis bir guzel deliloy deliloy kurbanee damin etrafin gezer deliloy deliloy heyraneeeeeee:64::64:1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur bana bir bade doldur bu ne guzel bir gundurrrrrr haninaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X