Berenli Saatler :)

yok almadım daha canlarım arkadaşımla gidecektik o arkadaşımla:27::27::4:

Demekki kocasını görsen kaçarsın:27::27::27:

Nysem bidenelerim ben kaçıyorum:16::16::16: sizleri.Sizleri çok seviyorum:34::34::34::34:
Aman yok anam görmeyeyim gereği yok:27:
Hadi hayırlı geceler canım Allah rahatlık versin tatlım bizde seni seviyoruz arkadaşım

Kızlar bende kaçıyorum..Bi oyun buldum facede bi kampanyayla ilgili,azcık onla uğraşayım:37::37:

Hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinize:16:
Kız sende mi gidiyorsun canım yaaaa
hadi hayırlı geceler öpüldünnn:54:

yok almadım daha canlarım arkadaşımla gidecektik o arkadaşımla:27::27::4:

Demekki kocasını görsen kaçarsın:27::27::27:

Nysem bidenelerim ben kaçıyorum:16::16::16: sizleri.Sizleri çok seviyorum:34::34::34::34:

Kızlar bende kaçıyorum..Bi oyun buldum facede bi kampanyayla ilgili,azcık onla uğraşayım:37::37:

Hayırlı geceler Allah rahatlık versin hepinize:16:

hahaahhahahaha :60:
demekki banli olmasam burdan yiyecekmisim gene bani :86:

Anam gerçekten bi anlam veremedim sen verdiysen banada söyle:44:

merve biri bizi kiblemis galiba ordan :26::26:

Bende şüphelendim ama kim olabilirki dedim valla aklıma gelmedi kimse
Bende blue mooncuğa sordum kız yoksa sen mi kibledin diye şaka yaptım aslında
Kadıncağız alındı bide üzüldüm ya:50:

Bende şüphelendim ama kim olabilirki dedim valla aklıma gelmedi kimse
Bende blue mooncuğa sordum kız yoksa sen mi kibledin diye şaka yaptım aslında
Kadıncağız alındı bide üzüldüm ya:50:

yok kiz o niye kiblesin sanmam :31:

Tiwim hadi gidelim benim çok uykumm geldi
Kocişkomda hala çekyatta horluyor onuda alayımda gideyim yatağa

kızlar gece amma çoşmuşsunuz beren kalıbına fazla geliyon bacım sen bu kadar yemeye nasıl şişmiyosun bilmem ne o boğaz öle merveyle ofeliya ile çoşmuşunuz sizin yüzünüzden bugün durmadan yemek yapıcam sanırım :27: merve esaslı hatunsun kızım nasıl yoğurdun pat pat çiğ köfteyi bilek lazım ona maşallahın var :42:

bu arada hepinizi çok özledim ben eskisi kadar gelemiyorum sohbete geçmişi okuyorum iç geçiriyorum aahhh diyorum bi zamanlar ne gelirdim sohbete :31::26:

hangisinden başlasam yapmaya üüüfff bi ton iş açtınız başıma şişicek biyerlerim :49:

kızlar gece amma çoşmuşsunuz beren kalıbına fazla geliyon bacım sen bu kadar yemeye nasıl şişmiyosun bilmem ne o boğaz öle merveyle ofeliya ile çoşmuşunuz sizin yüzünüzden bugün durmadan yemek yapıcam sanırım :27: merve esaslı hatunsun kızım nasıl yoğurdun pat pat çiğ köfteyi bilek lazım ona maşallahın var :42:

bu arada hepinizi çok özledim ben eskisi kadar gelemiyorum sohbete geçmişi okuyorum iç geçiriyorum aahhh diyorum bi zamanlar ne gelirdim sohbete :31::26:

hangisinden başlasam yapmaya üüüfff bi ton iş açtınız başıma şişicek biyerlerim :49:

hoş geldin güzelimm:16::16::16::16:
ne yemek yapıcan kız:23::23::23::23:
yardıma geleyım mı:21::21::21::21:

hoş geldin güzelimm:16::16::16::16:
ne yemek yapıcan kız:23::23::23::23:
yardıma geleyım mı:21::21::21::21:

gel bacım gel beraberde yeriz :56::56:

kahvaltıya gidiyorum bebeğim uyandı

sosisb0yk8412pd.jpg

kız maşallah geçmişin hepsini okumuşun ah ah çok özledik seni ne güzel sohbet ederdik yaaaaaa:43::43:
valaha dün coştum bugün neler yaptım neler:52::52::52:

Back
X