Berenli Saatler :)

ben onu duymadım bak hiç :26:görümcem kırmızı biberleri közleyip sıvı yağ sarımsak koyup aynı turşu gibi yapmış birkere
ayy nefis birşey olmuştu bende yapıcam ondan:31:

kendim yemediğim zaman bende kimsenin yemsini istemem yedirmemde eşime falan:1:
ancak kendimde yersem yediririm:49:

ondan bize komşu yapmış vermişti biz beğenmemiştik.Geçende halamın glini yapmış annem yemiş orada sarımsaklı yoğurtlu çok beğenmiş.
Ben son favorim ama havuçlu sarımsak yoğurtlu yapılıyor ya hani onu çok seviyorum.Bide onun patates versiyonunu

Biz bi üst kat komşu vardı hayatta yedirmezdi kocasına kendi evinde yapmazdı başkasının evinede gidince yedirmezdi hemen' Arif çekyat seni bekler bak' derdi adamcağızda bırakırdı hemen:27::27:

ben yemeklere4-5 diş atıyorum ama bitmiyo ki salata yok şimdi ya ondan.

kız çok kötü kokuyo ama yaww caciık olursa kokmuyo ama diş diş sofrada yenince ıyy:25::25::25:

Yzın ramazanda ne gidiyor ama o sarımsaklı cacık uff Ramazanı özledim ya valla
Kız ahanda kocan severse sarımsağı illa hergün yiyeceğim derse
Yatağa sokmazsın sen adamı mazallah:27:

Bademli şekerimmi ayy çok mutlu oldum sağol
Eşime söyleyim bana böyle seslensinn çok thank elifim canım yaa
Tatlı dillim güler yüzlüm a ceylan gözlüm:16:

Ayy canım benim içimden geldi vallaha bian:29::29:.Evet adın bundan sonra badem şekerim olsun :ssz::ssz:
Sağol bitanem o senin güzel görüşün senin güzellğin :54::54:

ondan bize komşu yapmış vermişti biz beğenmemiştik.Geçende halamın glini yapmış annem yemiş orada sarımsaklı yoğurtlu çok beğenmiş.
Ben son favorim ama havuçlu sarımsak yoğurtlu yapılıyor ya hani onu çok seviyorum.Bide onun patates versiyonunu

Biz bi üst kat komşu vardı hayatta yedirmezdi kocasına kendi evinde yapmazdı başkasının evinede gidince yedirmezdi hemen' Arif çekyat seni bekler bak' derdi adamcağızda bırakırdı hemen:27::27:

Kız bende o havuçlu tarifin kara lahanalısını seveyrum çok hoş oluyr
Kara mı mor mu ne onun adı ya varya bitane gırç gırç ediyo tavsiye ederim onuda bebekim:56:

:51::51::51:
$b-398742-bamya_yemeği.webp

ya bugün bende çok özledim hava geç karardı ya bian ramazanda hissetim kendimi hemen gelse ramazan ya:52::52:.
Kocamımı alır mıyım alırım heraldede fırçalasa bile gitmiyo bu sarımsak bende evde yok bitti derim devamlı:27::27:

kızlar ben bamya hastasıyım biliyormusunuz benim 1 numaralı yemeğim bamyadır:52::52:

Ben güveçte kemikli etli türlü yemeğini çok severim Birde zeytinyağlı fasulye:56::56::56:

ben girmedim geçen gün yanına annesinde löbyemi ne diyo ondan yemiş kapıdan girer girmez kokusu geldi
dişini fırçalattım gelir gelmez ama nafile gitmedi kokusu gece gittim yatağa Allahım nasıl kokuyor hala
kalkıp kızımın yanında yattım o gece:1::1:

Kız bende o havuçlu tarifin kara lahanalısını seveyrum çok hoş oluyr
Kara mı mor mu ne onun adı ya varya bitane gırç gırç ediyo tavsiye ederim onuda bebekim:56:

Onu denemedim ama deneyemecem.Bide şey güzel oluyo bu bezelye kabuklarıyla mısır unuyla yapılıyor ya oda süper oluyo.Yaz glsene sebzeler falan bollaşmsa

Canımsınn yaaa sende benim 1 numaramsın:38::71::73::132:

bu kilolyla olsam olsam 10numara olurum badem şekerim:27::27:

Back
X