Berenli Saatler :)

ya kızlar bide kurutulmuş biberi kavuruyorum ben salçalı filan sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum biliyomusunuz bu yemeği

babamda bugün 1,5 kilo sarımsak aldım bitmedi diyodu:1::1:.Yemeklere katıyoruz ama bitmiyo bnde pek yedirmiyorum evde onlar sofrada bile yemek istiyorlar ama ev kokuyo sonra:19::19::19:

Kız bırakk yesinler aaa çok faydalı annem sende yee
Helee sarımsaklı cacığa bayılırımmmm

Hoşgeldin backwood bebeğimmm

hoşbulduk bademli şekerim:54::54::54::54:

hoşgeldinn elifimm:16::16:bende bayılırım fasulye turşusuna
kayınvalidem gönderiyor bazen 10kglik bidonda bir haftada kırıntısı kalmıyor:56:
eşim beni şikayet ediyor anasına hemen bitiriyor turşuyu diye:1::1:

hoşbulduk ablam
annem de bu sene 20kilo kurdu ama bi kalamadım beraber ki annemle vde yiyemedik ama yarın yapayım ben şöyle nbol soğanlı.
Ama biz berenle diyete başlamıştık:25::25:

ya kızlar bide kurutulmuş biberi kavuruyorum ben salçalı filan sonra sarımsaklı yoğurt döküyorum biliyomusunuz bu yemeği

ben onu duymadım bak hiç :26:görümcem kırmızı biberleri közleyip sıvı yağ sarımsak koyup aynı turşu gibi yapmış birkere
ayy nefis birşey olmuştu bende yapıcam ondan:31:

babamda bugün 1,5 kilo sarımsak aldım bitmedi diyodu:1::1:.Yemeklere katıyoruz ama bitmiyo bnde pek yedirmiyorum evde onlar sofrada bile yemek istiyorlar ama ev kokuyo sonra:19::19::19:

kendim yemediğim zaman bende kimsenin yemsini istemem yedirmemde eşime falan:1:
ancak kendimde yersem yediririm:49:

hoşbulduk bademli şekerim:54::54::54::54:

hoşbulduk ablam
annem de bu sene 20kilo kurdu ama bi kalamadım beraber ki annemle vde yiyemedik ama yarın yapayım ben şöyle nbol soğanlı.
Ama biz berenle diyete başlamıştık:25::25:
Bademli şekerimmi ayy çok mutlu oldum sağol
Eşime söyleyim bana böyle seslensinn çok thank elifim canım yaa
Tatlı dillim güler yüzlüm a ceylan gözlüm:16:

ben onu duymadım bak hiç :26:görümcem kırmızı biberleri közleyip sıvı yağ sarımsak koyup aynı turşu gibi yapmış birkere
ayy nefis birşey olmuştu bende yapıcam ondan:31:

kendim yemediğim zaman bende kimsenin yemsini istemem yedirmemde eşime falan:1:
ancak kendimde yersem yediririm:49:

allah allah ben sana bir gün yapıp yollıyım canım enfes ya ama yanında bir ekmeği bitiriyosun:27::27:

Back
X