Berenli Saatler :)

tamam canim görüsürüz kolay gelsin ALLAH RAHATLIK VERSIN
gelirsen gorusuruz insALLAH

bende cok istiyorum yazmayi ama bakalim olacakmi omrumuz yetecekmi herseyin hayirlisi olsun berenim simdiden dusunme bunlari ani yasamaya bak eminim zamani geldiginde sende guzel bir anne olacaksin

keske

ama önce sen bitanem senin bebek 2 yaşına gelir bende hamile kalırım o sıralarda

büyük çocuklamı ilgilencen

tamam geçtim ya ben üçüz doğurmak istiyorum bir doğuruştu 3 evladım olsun yaa
INSALLAH canim RABBIM DILEDIGIN ZAMAN NASIP ETSIN SANA
ama önce sen bitanem senin bebek 2 yaşına gelir bende hamile kalırım o sıralarda

INSALLAH canim ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Berenimmm canım benim çok geçmişş olsun şok oldum okuyunca şimdi iyimisin peki nasılsınn

Berenimmm canım benim çok geçmişş olsun şok oldum okuyunca şimdi iyimisin peki nasılsınn

ah canım sağol annemde şok oldu kadın sabaha kadar uyumadı yanımda bekledi iyiyim canım kafam şiş sadece
rabbim kurtardı beni verilmiş sadakam varmış annem saçımdan tutmasaydı şu an uçmuştum otobüsten saçlarım annemin elinde kaldı 2 yüz tane filan koptu

Gerçekten berenim olsun giden saçın olsun bitanem.Olacak olacak ya
Sadaka versin annen hemen yarın başınızın gözünüzün sadakası niyetine
Çok şükür size bir şey olmamış
Doktora mı gözükseydin acaba beyin hassas bölge biliyon:26:
Bi film felan çekselerdi

Ben çıkıyorum kızlar eşim çağırıyor bugün evdede kendisi
Uyuyacağız uykum geldii

canım tanıdıgımız bir doktor 48 saat içinde miğde bulantısı ve baş dönmesi gibi şikayet olursa hemen hastaneye gidin dedi allah'a şükürler olsun öyle bir şikayetim olmadı. annem fakire sadaka verir hep zaten

Allah kabul etsin canım.
Hahh iyi bari o zaman no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…