ınşşallah.
Canım arkadaşlarım cok yoruldum bugun ben cıkıyorum oglumu uyutuyum sonra utum var daha uffff
daha buyuk cockula ılgılenmem lazım yatmazsam gece gelırım sızı cok sevıyorum hep aklımdasınız canlarım.
Iyi gecelerrrr
bende cok istiyorum yazmayi ama bakalim olacakmi omrumuz yetecekmi herseyin hayirlisi olsun berenim simdiden dusunme bunlari ani yasamaya bak eminim zamani geldiginde sende guzel bir anne olacaksin
keske
INSALLAH canimevet bencede beren siraya gec
ınşşallah.
Canım arkadaşlarım cok yoruldum bugun ben cıkıyorum oglumu uyutuyum sonra utum var daha uffff
daha buyuk cockula ılgılenmem lazım yatmazsam gece gelırım sızı cok sevıyorum hep aklımdasınız canlarım.
Iyi gecelerrrr
INSALLAH canim RABBIM DILEDIGIN ZAMAN NASIP ETSIN SANAtamam geçtim ya ben üçüz doğurmak istiyorum bir doğuruştu 3 evladım olsun yaa
ama önce sen bitanem senin bebek 2 yaşına gelir bende hamile kalırım o sıralarda
INSALLAH canim RABBIM DILEDIGIN ZAMAN NASIP ETSIN SANA
INSALLAH canim ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
ben iyiyim de annem çok kötü oldu kadın çığlık attı bana bişi oldu diye çünkü kaza öyle bir kazaydıki ben öne uçtum ve kafam cama çarptı canım annem çok korktu dün gece sabaha kadar bana bakmış sabah kalktım ya sana bişi olsaydı diyip durdu bugünde evden çıkarmadı beni:26::26:
Berenimmm canım benim çok geçmişş olsun şok oldum okuyunca şimdi iyimisin peki nasılsınn
ah canım sağol annemde şok oldu kadın sabaha kadar uyumadı yanımda bekledi iyiyim canım kafam şiş sadece
rabbim kurtardı beni verilmiş sadakam varmış annem saçımdan tutmasaydı şu an uçmuştum otobüsten saçlarım annemin elinde kaldı 2 yüz tane filan koptu
Gerçekten berenim olsun giden saçın olsun bitanem.Olacak olacak ya
Sadaka versin annen hemen yarın başınızın gözünüzün sadakası niyetine
Çok şükür size bir şey olmamış
Doktora mı gözükseydin acaba beyin hassas bölge biliyon:26:
Bi film felan çekselerdi
Ben çıkıyorum kızlar eşim çağırıyor bugün evdede kendisi
Uyuyacağız uykum geldii
canım tanıdıgımız bir doktor 48 saat içinde miğde bulantısı ve baş dönmesi gibi şikayet olursa hemen hastaneye gidin dedi allah'a şükürler olsun öyle bir şikayetim olmadı. annem fakire sadaka verir hep zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?