Berenli Saatler :)

bozuk 1 milyon biriktirdim şimdi saydım 30 milyon olmş ama yarın o bir anda gidicek

yarın gne mi alışverişe çıkıyorsun
bende geçen haftayla bu hafta kıyafete harcadıklarımı hesaplarsam eğer 300-400 olmuştur heralde
zaten dün de tam para mı bitirdim sonra bir çanta beğendim 70 liraya alamadım içimde kaldı babama bi yağlıyım bakim alır belki

yarın çıkmam lazım kotondan yeşil bir gömlek almştm onu değiştircm bi büyüğünü alıcam
ha bide babetlere bakıcam

lives dn bir hırka beğendim acayip güzel ama 160 milyon ona para biriktirmem lazım ama yaz gelio yaaa off

lives dn bir hırka beğendim acayip güzel ama 160 milyon ona para biriktirmem lazım ama yaz gelio yaaa off

asıl ben tvde görüp beğendiğim elbiseden şuan lcwnin sitesinde gördüm ben gidene kadar biter eminim gene
biriktir canım damlaya damlaya göl olur demişler
ben bazen salaklık ediyorum ya geçen kış kotonda bi peluş kürk tarzı bi mont gördüm sonra orda aman bir daha ki seefere alırım dedim onun yerine başka bişi aldım sonra bir daha ki gidişimde yok du o peluş monttan kalmamıştı çok üzüldüm içimde kaldı işte
bi defasında da bi kaç ay önce köışın işte yine annemle çıkmıştım bu seferde alışverişe yine kotondan diz üstü topuklu bir çizme gördüm hemde fiyatıda uygundu 90 lira tam alıcaktım ki annem engel oldu aman güzel değil dedi ahh ahh keşke dinlemeydim alsaydım içimde kaldı o da işte

benimde erkek arkadaşım yay
tanırım sizi
bende 20 yasındayım canım hangi şehirdesin

aa enişteyle burçtaşız desene yaylar çok nazlı olur ama istediği olsun ister her zaman istediği bi olmasın yakar bütün gemileri öyle diyim haha seninkide öyle mi
Bursalıyım canım sen?

aa enişteyle burçtaşız desene yaylar çok nazlı olur ama istediği olsun ister her zaman istediği bi olmasın yakar bütün gemileri öyle diyim haha seninkide öyle mi
Bursalıyım canım sen?

öyle canım öyleee hemen herşeyin olmasını istiyor
ankaradayım ben canım keşke burda olsaydın:26:

al bak içine dert olmş görüyormusun:26:

tatlım ben yatıyorum annem yat dio uykum yok aslında ama neyse
çokmemnun oldum yarın görüşürz inşallah yineeeee

al bak içine dert olmş görüyormusun:26:

hemde nasıl oldu bi görsen çizmede şu normal düz deri diz üstü olanlardan olsa içimde kalmıcak yani her yerde vaar onlardan
ama benim beğendiklerim kış sezonunda çok moda olandan dı hani görmüşsündür şu önü komple yukarıya kadar bağcıklı diz üstü taba rengiydi hemde o fiyata
bazen anne sözü dinlemek iyi değil sanırım özellikle alışverişte

dediğin çizmeyi biliyorum ah ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…