Berenli Saatler :)

eğer bişeyi çok beğendiysem ve alamazsam kesin bana dert oluyor içimde kalıyor ne yapıp ne edip alıyorum

aynen bende yaa dün mesela alışveriş yaptım maddiyaten çöküşe geçtim bu yüzden en son arkası fermuarlı tunik beğenmiştim amann dedim al gitsin ya
aklımda kalıcağına aldım gitti

aynen bende yaa dün mesela alışveriş yaptım maddiyaten çöküşe geçtim bu yüzden en son arkası fermuarlı tunik beğenmiştim amann dedim al gitsin ya
aklımda kalıcağına aldım gitti

yanlız varya bazen yemek paramı bile kıyafete veriyorum nedir bizdeki bu çılgınlık ya

yanlız varya bazen yemek paramı bile kıyafete veriyorum nedir bizdeki bu çılgınlık ya

ben ailemle yaşadığım için zaten yemek parası diye bir sorunum yok çok şükür
habire harcıyorum bakalım evlenince napcam böyle gidersem kocam beni boşar
abuk subuk şeylere para veriyorum ben bazen bide mesela sen de öyle misin?
dün küçücük bir kaktüs aldım çiçekciden hahahaha çcouk gibiyim yaa
ayy kaktüsüm balkonda kaldı ya gece çıkmaya korkuyorum yoksa resmini çekip gösterirdim bebişimi

bende ailemle yaşıyorum
yemek parası derken mesela dışarı çkyrm annem para veriyo karnım acıkır diye bir bluz beğeniyorum onu alıyorum yemeğe para kalmıo annem de artık yemeğe kendi götürüyo bni
ay bende öleyim menekşe aldım çiçekciden yavrum balkonda duruyo hava soğuk içeri aldım

bende alayım bari menekşe bi tane aslında çiçek bakmayı sevmem ama bazıları hoşuma gidiyor
kaktüsümün adını ne koysam acaba
egzandirik bir isim düşünmeliyim

aynen banada annem öyle diyo seni alan yandı diyo hem masraflısın hem nazlısın
bakalım artık kim alıcaksa o düşünsün

ha bide şey dio kocan ya zengin olması lazım yada sen bu huylarından vazgeçmen lazım dio huy derken alışveriş çılgınlıgımdan bahsediyo

ha bide şey dio kocan ya zengin olması lazım yada sen bu huylarından vazgeçmen lazım dio huy derken alışveriş çılgınlıgımdan bahsediyo

evlenene kadar stok yapalım bari herşeyi sonra almayız belki
off bende çok seviyorum alışverişi yaa hatta son iki aydır sevgilimden ayrıldığımdan beridir az buz alışveriş yapmadım yaa harca bakalım harca
babam artık bıktı şunu istiyorum bunu istiyorum dememden

annemde benden bıktı gizli gizli para biriktiriyoru alışveriş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…