- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
bende bayılırım ya ayıptır söylemesi mutfakta çok iyiyimdir annem sürekli bir yemek istiyo bende o derece yani kendiside harika yemek yapar ama benimkiler bayılır![]()
Bana bolonez soslu makarna yapmadın ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bayılırım ya ayıptır söylemesi mutfakta çok iyiyimdir annem sürekli bir yemek istiyo bende o derece yani kendiside harika yemek yapar ama benimkiler bayılır![]()
Kızzzz bende ADA restaurantta falan düşünüyorum düğünü![]()
ne kadar güzel olur hem siz hem biz mutlu olurz ay amin inşallah![]()
gördüm kız sağol çok sevenin var ama seni sevmeyen ölsün ya![]()
Bana bolonez soslu makarna yapmadın ama![]()
ölmesin kiz ALLAH KORUSUN bitlense yeter
kiz barajla göksu parki ayniiiiiiiiii![]()
Hiç arkadasim yok ne zamandir kk dayimartik burama kadar geldi
![]()
inanmıyorum bolonez soslu makarnamı unutmamışsın canım benim ya yerim seni ben ya![]()
Gece gece canım çektiiii Beren nerden buluyum ben şimdi içli köfeyi oyyyyyyy oyyyyyyyyy![]()
ölmekk için bi sebepp dahaaa ben sevmiyomm tweetyii çok zayıff kıskançlıktan rüyalarımaa giriyoo nutellaa yiyemez oldum onun yüzündenn![]()
ben olurum senle arkadas aglamamaaaHiç arkadasim yok ne zamandir kk dayimartik burama kadar geldi
![]()
aynı olmadıgını anlayıp belirttiğin için bu mesajı görmezden geliyorum![]()
nişanı nerde düşünüyosun canım kız tarafı yapar ya nişanı ondan sordum![]()
aaaaa cicim yaaa sen arkadasmii istiyorsunnnn hic endiselenmeee artikkk bennn varimmmmmben kisacasi yurtdisinda kaliyo ve evli ama esinden malesef suan ayri kocis trde kaliyo
![]()
Gece gece canım çektiiii Beren nerden buluyum ben şimdi içli köfeyi oyyyyyyy oyyyyyyyyy![]()