• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

yaa kızlar mantıları, tatlıları kydunuz buraya acıktııııııımmm:90:
gidip bişeyler atıştırayım:1::1:

Valla bende aciktim bu saattede yersem hicte iyi olmaz biliyorum:1:
ivet canim tek zaten can sktimi alan sey kk yani :27:

Aynen benimde:31:
canim benimde kuzenim fransadaaa:52::52: bana bakk dunya kucuktur belki tanisiyorsunuzdur:1::1: canim bende danimarkadan 23 bucuk yasindayim:1::1:

cokk tsk ederim yaaa. uffff gece gece iyice acikmaya basliyorumm yineee:1::1:

Belkide taniyorumdur canim ben paristeyim kuzenin nerde ? Memnun oldum canim :34:

ahh ahh keske annemde bilse icli kofteyiiii:14::14:

canim ben hamis degilim ama suan acayip icli kofte aseriyorummm:52::52::52:

sabir canim benimm herseyin zamani vardir.. sen biraz sik disini okulunda biterr bide bakmissin anaaaa kucakda bebe varr:1::1:

Oyyyyyy kuzum gel benim annem sanada yapar:38::38:

21 sen :1::1:

yok kiz yalan borcummu var:43::43:

:1::1::1::1: peki ozaman tatlim ben burdayimm herzamannnnn:1::1::1:

ingilizce iktisatt ama okuyamıyorumm okuyo gözükyorumm:)))böylee evlenip evde oturasım varr:))

kizzz sussss ne diyorsunn aaaaa :53::53: evlenip evde oturasim var diyoo bideee:52::52::52: sana bisi diyim mii tatlimm bundan 6 ay once evet tam 6 ay once bende senin gibi dusunuyodum ama 6 aydir evdeyim veee sana sunu diyebilirim ev hayatii cokkkkkkkk sikici bunalticiiii, depresyona girersin krizlere girersinn kendinden vazgecersinn offf offfff aklima gelmeyen bir suru kotu seyyyy....:53::53:

ya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr:56::56::56:

Kizlarr ben cikiyorum kocisim yatti bende pesinden gidiyim bari :1: opuyorum sizleri :54: cok tatlisiniz hepinizde :69: :70:iyi geceler yarin gorusuruz :34::128:

Valla bende aciktim bu saattede yersem hicte iyi olmaz biliyorum:1:

Aynen benimde:31:

Belkide taniyorumdur canim ben paristeyim kuzenin nerde ? Memnun oldum canim :34:

hmm yokk tatlim bizim kuzen pariste degill:26: baska bi yerde ama neresi oldugunu bilmiyom:50::50: eee nasil pariz guzel mii :34: bizde ins kocisimle bi kac sene sonra ugrariz :16::16::16:

Oyyyyyy kuzum gel benim annem sanada yapar:38::38:
annecigin yapip yollayamazmiiiii:26::26: neyse yaa sen benim yerime yeee bende yemis kadar olmam tabi ama idare ederik:1::1:

kizzz sussss ne diyorsunn aaaaa :53::53: evlenip evde oturasim var diyoo bideee:52::52::52: sana bisi diyim mii tatlimm bundan 6 ay once evet tam 6 ay once bende senin gibi dusunuyodum ama 6 aydir evdeyim veee sana sunu diyebilirim ev hayatii cokkkkkkkk sikici bunalticiiii, depresyona girersin krizlere girersinn kendinden vazgecersinn offf offfff aklima gelmeyen bir suru kotu seyyyy....:53::53:
:38::38::38::38::38::38::38:
Kızzz öyle deme.
Sen 21 sinde yaşlandım diyon.Ya ben napim nerelere gidim:18:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:kendini dogaya ver:27::27:

yaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm:(((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm

Back
X