• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Rüzgar gülü gitmeden sana bir onerim var renki yazmak icin her yazinda renk secmene gerek yok bi kere secip yazip smileyde kullanabilirsin :34:yani konuya her cevap verdiginde secmen lazim tabi:27:

hmm yokk tatlim bizim kuzen pariste degill:26: baska bi yerde ama neresi oldugunu bilmiyom:50::50: eee nasil pariz guzel mii :34: bizde ins kocisimle bi kac sene sonra ugrariz :16::16::16:

annecigin yapip yollayamazmiiiii:26::26: neyse yaa sen benim yerime yeee bende yemis kadar olmam tabi ama idare ederik:1::1:

Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam

:38::38::38::38::38::38::38:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:kendini dogaya ver:27::27:
Zaten yaşlanmak doğanın kanunu değil mi:1:

yaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm:(((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm

Canım bende hep sevgilim yanında olmak istiyorum ama o beni bekliyo ben onu beklicem falan yarama tuz bastın vallahi:5:

Canım bende hep sevgilim yanında olmak istiyorum ama o beni bekliyo ben onu beklicem falan yarama tuz bastın vallahi:5:

amaa benim sevgilim artık yanımdada değill çok sık görüşüyoruzz amaa olsun başka şehrde artıkk:(((sen kaç yıl beklyceksinkii?bidee bidee herkeslerr 20 yaşnda 21 yaşndaa evlenmişş benn evde kaldımm:25::25:

evlenin kızlar siddetle tavsiye ediyorummmmm eger doğru insanı bulduysanız tabiki onun yanında olmak sarılarak uyumak aynı sofrada yemek yemek cok güzelll :21::21::21::21:

evrenimm ALLAH aenden razı olsunn hemencecik everdin beni kucağımaa bebeyide verdinn:17:elin değmişkenn bide büyütsen benim yavruyuu:27::27:
:1::1::1::1: yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn:19::19:
Bende Eylülde giricem 24 üme.
Walla yaşlanmaktan korkuyorum ben yaa büyümek istemiyorum
Evlimisin canım sen?
yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek:53::53:. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim:16::16: ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima:nazar:
ya kızlar su yemek muhabbetini sonlandırın yoksa ölecem gittim yarım ekmek bişeyler hazırladım yedim siz konustukca daha da yiyesim geliyorrr:56::56::56:
yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm:52::52:
yaa evrenimm sen kaç yaşındasınn?biliyorum biliyorumdaaa az değil yaa 2 yıl var dahaa ben kpssyede hazrlancam 1 yılda öyle..yazıkk sevgilim bni bekliycekk..yaa benn hep onunla oluyum istyrumm napıyımm:(((zaten sonraa yaşlancam kartaa kaçıcamm
ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter :34::34:
Sizin oralarda içli köfte yok mu canım yaa kıyamam

Zaten yaşlanmak doğanın kanunu değil mi:1:

maleseff kimse bilmiyooooo:14::14: yaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm:52: zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm:1:

:1::1::1::1: yokk herkes kendi bebeni buyutsun bakamam bennn kusura bakmayasinn:19::19:

yaaa aslinda 24 banada cokk buyuk geliyoo baksanaa ondan sonrada 25:18: 25 oldun mu 30 yakinsin demek:53::53:. canim ben evliyim bu yaz evlendim daha tap taze gelinim:16::16: ama kocisimle ayriyiz malum ben danimarkada oda turkiyede kaliyo ins seneye tasinir yanima:nazar:

yaaa katiliyorummm istahim okadar cokk acildikiii suann nereye baksam yemek goruyorumm:52::52:

ayy seni cokk iyi anliyorumm tatlim yaa ben evliyim ama suan esimle ayriyiz walla herseyi birakip onun yanina gitmemek icin zor tutuyorum kendimi sabir etmeye calisiyorum sende dayan ins cabucak biter :34::34:

maleseff kimse bilmiyooooo:14::14: yaa bizim burdaki icli kofteler biraz farkli tam sizinki giib degil ama ben sizinkini cokkk seviyorummm kaynanam yapti yazin ve yemeye doyamadimm:52: zaten hepsinide ben yedim diyebilirimm:1:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar yeter yahuu ne iştahmıs sizdekii :26:

Back
X