Berenli Saatler :)

Amannnn neyse ya hepimizde güzeliz işte
Hepimizede maşallah
hadi kızlar bi nas suresi okuyalımda bitirelim bu foto işini
Koymayanlarda koymasın:63:

ayyy yerimm sunuu masallahh yaaa canim gercekten koyma nazr degerr yaaa:nazar::nazar::nazar: dua okumayi sakin unutmaa:34:
neden kocalar birsey begenmiyo ki :1:
canim benimm yanlis anladinn kizil sacda da kocam vuruldu bana cokk begenmistii.. sagolsun herhangi bi degisik yapsam hep begenirr:1: --kimse begenmesedee:1::1::1:
tatlım elbette senin isteğin ve hislerin daha önemli ama ben açıkçası rengi de kesimi de sana çok yakıştırdım :34:

yaa herkes cok begendi aslinda kisa saclarimi hatta artik uzatma diyorlar:1::1: bende cok begendim ama sanirim uzun ve kivircik saclarimi ozledimm:14::14: benim aslinda saclarim kivircik duz degill:1: ama kisa sacda mecburen duz yapiyorum:1::1:

ayyy yerimm sunuu masallahh yaaa canim gercekten koyma nazr degerr yaaa:nazar::nazar::nazar: dua okumayi sakin unutmaa:34:

canim benimm yanlis anladinn kizil sacda da kocam vuruldu bana cokk begenmistii.. sagolsun herhangi bi degisik yapsam hep begenirr:1: --kimse begenmesedee:1::1::1:

yaa herkes cok begendi aslinda kisa saclarimi hatta artik uzatma diyorlar:1::1: bende cok begendim ama sanirim uzun ve kivircik saclarimi ozledimm:14::14: benim aslinda saclarim kivircik duz degill:1: ama kisa sacda mecburen duz yapiyorum:1::1:

Ayy sende benim gibi kıvırcıksın desene
Sevmiyorum saçlarımı düz olsun isterdim

ayy benden bitane daha :1:
$dsc02961g.webp

hımm yanlış anlamısım:44:

Kız koyma nazar değecek valla
Maşallah çok güzel gözlerin hadi sil hemencicik bari
Alıntıda yapmadım :nazar::nazar::nazar::nazar:

Ooooooo KK güzellerinin maskeleri düşmüşşşş hepsi birbirinden güzelll maşallahhhh maşallahhh:nazar::16:
senide gorelimmm eminim sendeee fistik gibisinnnn:34::34:
Ayy sende benim gibi kıvırcıksın desene
Sevmiyorum saçlarımı düz olsun isterdim
neee sevmesii kiz delirdin miii hicc kivircik sac sevilmez begenilmezmiiii:53::53: kivircik saclari veren allahima binlercekez sukurlerrrr:nazar::nazar: saclarim kisa kivircik kotu dursada walla yinede kivircik yapiyomm:1::1:

gozleri gorduk simdide dudaklari gostersen daha sonrada burnunu oyle oyle birlestirirz :1::1::1:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

AMİN

senide gorelimmm eminim sendeee fistik gibisinnnn:34::34:

neee sevmesii kiz delirdin miii hicc kivircik sac sevilmez begenilmezmiiii:53::53: kivircik saclari veren allahima binlercekez sukurlerrrr:nazar::nazar: saclarim kisa kivircik kotu dursada walla yinede kivircik yapiyomm:1::1:

gozleri gorduk simdide dudaklari gostersen daha sonrada burnunu oyle oyle birlestirirz :1::1::1:

ay evrenim güldürdün beni akşam akşam:1:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

AMİN

AMINNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X