Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yerimm sunuu masallahh yaaa canim gercekten koyma nazr degerr yaaaEki Görüntüle 313075
Cirkinimmmmmmmm
canim benimm yanlis anladinn kizil sacda da kocam vuruldu bana cokk begenmistii.. sagolsun herhangi bi degisik yapsam hep begenirrneden kocalar birsey begenmiyo ki![]()
tatlım elbette senin isteğin ve hislerin daha önemli ama ben açıkçası rengi de kesimi de sana çok yakıştırdım![]()
ayyy yerimm sunuu masallahh yaaa canim gercekten koyma nazr degerr yaaadua okumayi sakin unutmaa
canim benimm yanlis anladinn kizil sacda da kocam vuruldu bana cokk begenmistii.. sagolsun herhangi bi degisik yapsam hep begenirr--kimse begenmesedee
yaa herkes cok begendi aslinda kisa saclarimi hatta artik uzatma diyorlarbende cok begendim ama sanirim uzun ve kivircik saclarimi ozledimm
benim aslinda saclarim kivircik duz degill
ama kisa sacda mecburen duz yapiyorum
![]()
ayyy yerimm sunuu masallahh yaaa canim gercekten koyma nazr degerr yaaadua okumayi sakin unutmaa
canim benimm yanlis anladinn kizil sacda da kocam vuruldu bana cokk begenmistii.. sagolsun herhangi bi degisik yapsam hep begenirr--kimse begenmesedee
yaa herkes cok begendi aslinda kisa saclarimi hatta artik uzatma diyorlarbende cok begendim ama sanirim uzun ve kivircik saclarimi ozledimm
benim aslinda saclarim kivircik duz degill
ama kisa sacda mecburen duz yapiyorum
![]()
yeşil göz rengine bayılıyorum ya Allahım nazarlardan korusun![]()
senide gorelimmm eminim sendeee fistik gibisinnnnOoooooo KK güzellerinin maskeleri düşmüşşşş hepsi birbirinden güzelll maşallahhhh maşallahhh![]()
neee sevmesii kiz delirdin miii hicc kivircik sac sevilmez begenilmezmiiiiAyy sende benim gibi kıvırcıksın desene
Sevmiyorum saçlarımı düz olsun isterdim
sen olunca akan sular durursaçmalamaaaaaaa canım kırma beni![]()
yok canım ya ben fotojenik değilimBöyle diyenler hep en güzeli çıkar ya
Sende onlardan mısın yoksa![]()
ya ben gördüm elifimi msnden çok ama çok güzel bir kız yaaaaaaaaa![]()
Kız koyma nazar değecek valla
Maşallah çok güzel gözlerin hadi sil hemencicik bari
Alıntıda yapmadım![]()
sağol güzelim benimmm![]()
senide gorelimmm eminim sendeee fistik gibisinnnn
neee sevmesii kiz delirdin miii hicc kivircik sac sevilmez begenilmezmiiiikivircik saclari veren allahima binlercekez sukurlerrrr
saclarim kisa kivircik kotu dursada walla yinede kivircik yapiyomm
gozleri gorduk simdide dudaklari gostersen daha sonrada burnunu oyle oyle birlestirirz![]()
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
AMİN
sen olunca akan sular durur
yok canım ya ben fotojenik değilim
gaza getiriyorsun beni![]()
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
AMİN