Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[B]saçlarda güzel evet diğer parçalar nerde
[/B]
ikinci poz yeni halim en yeni resmim.Çok teşekkür ederimBACKWOOD YAVRİM yalvardık o kadar hah bir şey varmıymış
Çok güzelmişsin maşallah özellikle ikinci pozun çok hoşuma gittiii![]()
melezim o paltodan bendede var ay nasıl güzelsin sen öyle maşallah maşallah
elifimmmm sana diceklerimi öncedende demiştim o bakışlarını güzel yüzünü yerim senin![]()
BACKWOOD evet bencede cekinilecek birsey yokmus :) özellikle ikinci pzoun cok güzel
melezim o paltodan bendede var ay nasıl güzelsin sen öyle maşallah maşallah
elifimmmm sana diceklerimi öncedende demiştim o bakışlarını güzel yüzünü yerim senin![]()
Melezgüzel gerçektende melezgüzelmişsin
Maşallah asıl bizimkiler görse bizi sobeleseler ne ederler kim bilir![]()
Evvveettt saçlarda geldi
Kız senin saçların düz heralde demi
Bunu maşayla yapmışsın
Evet canim simdi kulaklar gorelim![]()
topiğin kapısına bi nazar duası asalım berencim
Melezgüzel & backwood maaşallah kızlarr![]()
evet canım benim saçlar dümdüz maşa yapıncada 5 dk duruyo o beş dk da çektiğim resim![]()
birde burun lütfen
hımm birde parçaları aynı resimden ayır mümkünse birleştirmesi kolay olsun
![]()
Bitanemmm çokk saolll tatlımmmmSenin gözler kadar saçların da maşallahı varmışşşş
Azmettik bir araya getırcez senı
Saol güzelimmmm![]()
ozledigim sacimmmm burda pek belli degil gibi ama zaten okadar cok kivirciklarimda yokkEki Görüntüle 313102
kizlarr yaa bir suru resimlerim var ama hepside duz saclii simdi kivircik sacli resmimi ararkennn fark ettimm:26::26:![]()
asalım ceydacım çok güzel fikir zaten bu ince hoş fikirler hep senden çıkıyor![]()
burun kulak yarın![]()
çok güzelsin canımAlıntı yapmayın lütfenn fıstıklarrr silicem az sonra,,benim kıskanç oduncuk sobelemesin beni
İşteee şebelekkk bennnnn![]()