Berenli Saatler :)

anladım bebeğim ah bi yapılsa eskiden ne güzel sabaha kadar mesajlaşıyorduk:43:

Yapılsın da acısını çıkarırız güzelimmm bol bol sms yaptım ben zatennnnn bitmicek artıkkk:8::8::8::8::8:
Naptın bakim bugün canımmmm anlatttt:34:
yokk yokk acıkmadınn acıkmakk yokkkkkk:52::52::52::52:

tatlımm olurmuyaa seni ilk ben gördümmm:16::16:diyetteymdee herkess yemek yeyincee sana patladımm yaaaa sendemi yemek yedn demek istedm yanii:14::14:

Takılıyorum kız anladımmmm açıklama yapıyo bi de kuzuuuu:1::1::1:
Ben de gece yemek istemiyorum ama napimmmm gündük yiyemeyince
bu saatlerden açlıktan ölüyorummmm:50:

kızlar bende kaçar hepinize iyi sohbetler
kociş 8 de gelcek ben hala uyucam
şurda 6 saat kalmış hehehe

Sağol beni durdurduğun için:52:
yanımaa yoldaşş arıyorumm nedemekkkk:9::9::9:
Yapılsın da acısını çıkarırız güzelimmm bol bol sms yaptım ben zatennnnn bitmicek artıkkk:8::8::8::8::8:

bilemedmm tatlım açıklamaya çalştm iştee:17::17:ben bugünn çok azz yedimm çokk:30::30:

yanımaa yoldaşş arıyorumm nedemekkkk:9::9::9:

bilemedmm tatlım açıklamaya çalştm iştee:17::17:ben bugünn çok azz yedimm çokk:30::30:

Çok yanlış yapıyoruz malesef canım. Gündüz çok yiyip akşam yememek lazım ama biz
tam tersi gün içinde yemiyoruz, sonra da böyle açlıktan gözümüz dönüyoo:52::52::52::1:

tweest yok tatlım yaaa ne tatlısı yeni telefon aldımda onu kurcalıyorum

melezim bugün donmadım sıkı giyindim telefoncuya gittim adamı bir güzel paraladım hesap sordum bu telefon nasıl bozulur diye neyse adam benden korktu abla kusura bakma yapıcaz dedi 2 gün sonra telefon bende yani sonrada eve geldim mat 1 çalıştım sen naptın bakim:nazar::nazar::nazar:

melezim bugün donmadım sıkı giyindim telefoncuya gittim adamı bir güzel paraladım hesap sordum bu telefon nasıl bozulur diye neyse adam benden korktu abla kusura bakma yapıcaz dedi 2 gün sonra telefon bende yani sonrada eve geldim mat 1 çalıştım sen naptın bakim:nazar::nazar::nazar:

Ohhhh iyi yapmışsın tatlım saçmalık ya zatennn. Bozulsa neyse ama öyle bi hata olması resmen onların suçu:22:
Sunumum vardı benim de güzelim onu yapıp eve geldim ders çalışıyorum sabahtan berii:44: Pc m çok yavaş
yaaa format atmam lazım bi ara:22:
benimm döndüü şahsen amaaa tutuyrmm kendimii sadecee meyvee yiycem az daha acıkıymdaa:27::27:

Salatalık ya da havuç ye canım varsa feci doyuruyor onlar beni:46:

serapcım ben seni faceden ekledim ama bizim fotolarımızı görmen için seninde bana resmini göndermen gerekli ilk kural bu canım:49:

Ohhhh iyi yapmışsın tatlım saçmalık ya zatennn. Bozulsa neyse ama öyle bi hata olması resmen onların suçu:22:
Sunumum vardı benim de güzelim onu yapıp eve geldim ders çalışıyorum sabahtan berii:44: Pc m çok yavaş
yaaa format atmam lazım bi ara:22:

Salatalık ya da havuç ye canım varsa feci doyuruyor onlar beni:46:

at format bacım ya benimki zaten açılmıyor:26:
bende dışardan bi yerden mp3 üme müzik atmam lazım :nazar:

Back
X