Berenli Saatler :)

kizlarrrrrrrrrr bugun sohpetinize katilamadimmm:50::50::50:

ilk basta hep net gitti

sonra girdim ve yine net gittiiii

sonra yine girmeye calistim nett geldiiiii :52::52: ama kocisimm de geldiiiii:1::1::1:

isteee boylee yanii:27::27::27: neyse yarin sohpet ederikkkk:54::54::54:

kizlarrrrrrrrrr bugun sohpetinize katilamadimmm:50::50::50:

ilk basta hep net gitti

sonra girdim ve yine net gittiiii

sonra yine girmeye calistim nett geldiiiii :52::52: ama kocisimm de geldiiiii:1::1::1:

isteee boylee yanii:27::27::27: neyse yarin sohpet ederikkkk:54::54::54:

değmeyinn evreniminn keyfinee ozamann bugünnn kocişinidee görmüşşş:9:

tamam cnm beren nerde kaçmış
kaçmşlarr bnmde netm gitmiştii kaçrdm o arayı:14:
evet yaaa ustelikk webcamii okadar nettikiiiii:52::52: sankii karsimdaydiiii:1::1::1::1: ahhh canimm yaaa ozlemisimmm :16::16:

ayy ayy sormaa yaa bizdee konştuk bugünn hemm güzel hemm kötü gerçek gibi amaa dokunamysunn böylee omzuna yatıp duramıysnyaa üzülyüysnda biyandann:14::14:amaa bizimm kavuşmamızaaa sonn 2 günn:52::52::52:

ayy ayy sormaa yaa bizdee konştuk bugünn hemm güzel hemm kötü gerçek gibi amaa dokunamysunn böylee omzuna yatıp duramıysnyaa üzülyüysnda biyandann:14::14:amaa bizimm kavuşmamızaaa sonn 2 günn:52::52::52:
ayy canim yaa ne guzel son iki gunun kalmisss darisi benim basimaa.. ins bi an once bu iki hafta biterde bende derim son iki gunum kaldi diye:1::1:
yaa walla cokk zor boyle ekranda gorusmek dedigin gibi dokunmak istiyorsun amaa dokunamiyorsun... rabbim bize sabir versinn inss:nazar::nazar:
beren kaçmış
dedim cnm

anladim canimm:1::1:

ahh beren ahhh hanii 5 kadar burdaydiii hemendee kacmisss:27::27:

sen nerdesin eşin nerede anlamadım kii eşin uzaktamı

canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. ve yeni evlendikk 6 aydir... bu bir sene boyunca ayri kalicaz.. cokk kotu demiii,, wallahi cokk zor amaaaa her tatil firsatlarinda ben gidiyorum ve simdide onun tatili basliyo o gelecek yanima... oyle oyle bir senemizi atlatmaya caliscaz:34::34:

Back
X