- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iyiyim canım.bende annecıyının dogum gunu kutluyorum ellerınden operem.teşekkür ederim iyiyim ofeliya umarım sen de iyisindir...bugün annemin doğumgünüydü cok güzel geçti bugün
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselammmmmmmmm![]()
iylik tatlım senden?Naber tatlım![]()
iyiyim canım benim
çok beğendim canım ama buralarda hiç böyle güzel kıyafetler yok yaa![]()
İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))![]()
hoşgeldin bitanemmkızz dur kaçma hemen
![]()
İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))![]()
hoşgeldin tweest...başarılar diliyorum...
iyi ol her zaman canım benimm
iylik tatlım senden?
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Hoşgeldin bebekimm
Allah yardımcın olsun güzelim,Rabbim zihin açıklığı versin![]()
çok teşekkür ederim ofeliya...amin inşaallah annelerimize allah sağlıklı güzel ömürler versin...
yokk ablamm hemen kaçmıyorum 5- 10 dk burdayımm nasılsınn bebeişş nasıl bugünn
Aleykümselam hoşgeldin canım
Nerlerdesin şekerim![]()
hıımm tamam tatlımiyiyim bugün bebişim zorlamadı bugün beni
![]()
aynen tatlım yaa hep aynı hep aynıBenden de iyilik canım,napıyım işte hep aynı şey![]()
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:
eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yaniiteşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm
![]()
bulantılar azaldı kendime geldim canım
varya canım nasıl ekşili şeyler istiyor limonlu şeyler özellikle![]()
yerimm ben onuu yaaaüzmezz annesinii bizim bebeğimz akıllı olucakk
![]()