Berenli Saatler :)

İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:)):16:

teşekkür ederim iyiyim ofeliya umarım sen de iyisindir...bugün annemin doğumgünüydü cok güzel geçti bugün
ben de iyiyim canım.bende annecıyının dogum gunu kutluyorum ellerınden operem.
iyi ki var annelerımız.allah ustumuzden eksık etmesım amın.
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iylik tatlım senden?
:17::17: iyiyim canım benim:16:

çok beğendim canım ama buralarda hiç böyle güzel kıyafetler yok yaa:50:

iyi ol her zaman canım benimm

İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:)):16:

hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda:8::8:
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:

çok teşekkür ederim ofeliya...amin inşaallah annelerimize allah sağlıklı güzel ömürler versin...

hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda:8::8:
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm::52:
Hoşgeldin bebekimm:52::21:

Allah yardımcın olsun güzelim,Rabbim zihin açıklığı versin:16:

eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yanii:27:teşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm:14:

Benden de iyilik canım,napıyım işte hep aynı şey :27:
aynen tatlım yaa hep aynı hep aynı:37:
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm::52:

eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yanii:27:teşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm:14:

inşallah hadi 4 gozle beklıyorummm

bulantılar azaldı kendime geldim canım:21:
varya canım nasıl ekşili şeyler istiyor limonlu şeyler özellikle:49:

Oyy kıyamam canım benim,keşke aynı yerde olsaydık ben yapardım canının çektiklerini :12:

Komşumda hamileymiş,bulantıları çokmuş,kendi giremiyomuş mutfağa kocası yapıyomuş.Bugün onada yemekler yaptım götürdüm,sevindi :16:

yerimm ben onuu yaaa:21::21::21:üzmezz annesinii bizim bebeğimz akıllı olucakk:21::21:

üzmez tabi teyzesi:16: daha çok var ama inşallah sağ sağlim ikimizde kurtulduğumuzda ilk iş hemen fotosunu çekip koyucam buraya:49:

Son düzenleme:
Back
X