- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
ayyy bende kazadan korkuyom ayyy nasıl oldu bu kaza söylede bizde kaza yapmıyakk![]()
canım p.....f yırtıldıı

10 senedir ilk defa başıma geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bende kazadan korkuyom ayyy nasıl oldu bu kaza söylede bizde kaza yapmıyakk![]()
hobi olsun diyemi ağlıyodun allah seni napsın melezim ya
bende annem ne verse yermişim hep hiç hayır demezmişim![]()
aşk olsun yaa sesimi duyan yokk benim oglumun adıda eymenn
hoş buldum canımm sen nasılsın
hosgeldin tatlımm öylemmii kac yasında oğlusunn
hoş bulduk canum 5 yıllık evliyim 17 aylık oglum var bitane dünya tatlısı:))
melezim ben şunu düşünüyorum eğer evlenirsek kocaydı bebekti derken buraya nasıl gircez nasıl vakit bulcaz bir de tahminime göre ben hem iş kadını hem anne olmak istiyorum o zaman burası nolcakNapim ama kızzzz bebek dediğin ağlarrrrHem onlar şımartmış benim suçum yok vallaaa
Yemem de bi dertmiş benim, annemtabakla peşimden koşup duruyomuş garibim
Hoşgeldin canımmm
Kızzz berennnn evli mutlu çocuklular arasında kaldık elimizi çabuk tutmamız lazımmm![]()
bende iyiyim canım gazoz içiyorum![]()
hoş buldum canum 17 aylıkk teyzesi öpmeyi ögretiyom bu günlerde nasıl öpüyo beni bi görsen:))
afiyet olsun tatlımm bende nescafe içiyom
melezim ben şunu düşünüyorum eğer evlenirsek kocaydı bebekti derken buraya nasıl gircez nasıl vakit bulcaz bir de tahminime göre ben hem iş kadını hem anne olmak istiyorum o zaman burası nolcak![]()
sağol vuslatım inşallah evlendiğim hamile oldugum günleride görürüz hep beraber ya rabbim nasip eder inşallah![]()
inşallah canım benim
inşallah sende evli mutlu çocuklu olursun hayırlısıyla canım![]()
melezim ben şunu düşünüyorum eğer evlenirsek kocaydı bebekti derken buraya nasıl gircez nasıl vakit bulcaz bir de tahminime göre ben hem iş kadını hem anne olmak istiyorum o zaman burası nolcak![]()
ayyyy ne güzelll senmi koydun isminii ben cok begenerek koymustum ismini
biz nasıl giriyozz hem evli hem çocuklu bak burayada yetiyoz haytt be ne marifetliiiiyizzzz
Anca işte girebiliriz canım onun dışında nadirennn gece girebiliriz
Ben İK ya da sigortacı olacağım için zaten masabaşı çalışırım, fırsat
bulunca damlarım![]()
ALLAH BAGISLASINbende 1 bucuk seneyi geckin evliyim cocugum yok
![]()
bende ya polis olurum ki polis olunca beni masa başı yapmazlar çevik kuvvet olurum çünkü öle bi tipim varo zaman nasıl girerim buldum nöbetlerde kaçarım buraya artık polislikten kovulurum bu haziranda sınavım var polislik sınavım çok çalışıyorum hadi hayırlısı mülakatta bir sorun olmuyorda sınav işte melezim
![]()