Berenli Saatler :)

hobi olsun diyemi ağlıyodun allah seni napsın melezim ya:1::1:
bende annem ne verse yermişim hep hiç hayır demezmişim:1:

Napim ama kızzzz bebek dediğin ağlarrrr:17: Hem onlar şımartmış benim suçum yok vallaaa:19::1:
Yemem de bi dertmiş benim, annemtabakla peşimden koşup duruyomuş garibim:52::52::52:
aşk olsun yaa sesimi duyan yokk benim oglumun adıda eymenn

Hoşgeldin canımmm:3::3:

Kızzz berennnn evli mutlu çocuklular arasında kaldık elimizi çabuk tutmamız lazımmm:1::1:

Napim ama kızzzz bebek dediğin ağlarrrr:17: Hem onlar şımartmış benim suçum yok vallaaa:19::1:
Yemem de bi dertmiş benim, annemtabakla peşimden koşup duruyomuş garibim:52::52::52:

Hoşgeldin canımmm:3::3:

Kızzz berennnn evli mutlu çocuklular arasında kaldık elimizi çabuk tutmamız lazımmm:1::1:
melezim ben şunu düşünüyorum eğer evlenirsek kocaydı bebekti derken buraya nasıl gircez nasıl vakit bulcaz bir de tahminime göre ben hem iş kadını hem anne olmak istiyorum o zaman burası nolcak:31:

melezim ben şunu düşünüyorum eğer evlenirsek kocaydı bebekti derken buraya nasıl gircez nasıl vakit bulcaz bir de tahminime göre ben hem iş kadını hem anne olmak istiyorum o zaman burası nolcak:31:

biz nasıl giriyozz hem evli hem çocuklu bak burayada yetiyoz haytt be ne marifetliiiiyizzzz

Anca işte girebiliriz canım onun dışında nadirennn gece girebiliriz:31:
Ben İK ya da sigortacı olacağım için zaten masabaşı çalışırım, fırsat
bulunca damlarım:21:

biz nasıl giriyozz hem evli hem çocuklu bak burayada yetiyoz haytt be ne marifetliiiiyizzzz

he valaha ben sizi düşünüyorum ya yemekti temizlikte bebekti kocaydı nasıl buraya giriyosunuz acaba sabahtan hepsini bitiriyormusunuz kız evliler soruma cevap verin:1:

Anca işte girebiliriz canım onun dışında nadirennn gece girebiliriz:31:
Ben İK ya da sigortacı olacağım için zaten masabaşı çalışırım, fırsat
bulunca damlarım:21:

bende ya polis olurum ki polis olunca beni masa başı yapmazlar çevik kuvvet olurum çünkü öle bi tipim var:27: o zaman nasıl girerim buldum nöbetlerde kaçarım buraya artık polislikten kovulurum bu haziranda sınavım var polislik sınavım çok çalışıyorum hadi hayırlısı mülakatta bir sorun olmuyorda sınav işte melezim:23:

ALLAH BAGISLASIN:nazar:bende 1 bucuk seneyi geckin evliyim cocugum yok :3:

aminn canım benim benimde 3 sene olmadı bebegim tedavi oldum sonra bıraktım bi kaç ay içinde hamile kalmışım haberim yok o ara babmın rahtsızlıgıyla ugraşıyodum bebek olayını pek düşünemiyodum öylesine bi tahlil yaptım hamileyim şok geçirdim

benim sayafa donuyor sürekli yaa sayfa atlayamadım sinir oldum
sizdede varmı sorun yoksa benim pc demi sorun var acep:44:

bende ya polis olurum ki polis olunca beni masa başı yapmazlar çevik kuvvet olurum çünkü öle bi tipim var:27: o zaman nasıl girerim buldum nöbetlerde kaçarım buraya artık polislikten kovulurum bu haziranda sınavım var polislik sınavım çok çalışıyorum hadi hayırlısı mülakatta bir sorun olmuyorda sınav işte melezim:23:

umarım olursunn ben bi okumaya devam etseydim tek olmak istedigim polisti

Back
X