- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
- 108
Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi![]()
hayır olsun evrenim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi![]()
Annem ameliyat olmuştu.yumurtalıklarını falan almışlardı.Annem aynı sezeryandada böyle oluyosun demişti ama annemin hali o kadar kötüydü ki:18::18::18:.Bende o yüzden epidural doğum istiyorum.Hemde bebeğinin ilk anını görüyorsun bence bu herşeye bedeldir.![]()
bende bugün rüyamda dogum yaptım ve nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi![]()
kızzz kocişin 1 hafta sonra geliyooo rüyalar gercek olur belkiiii![]()
Canım biz biraz dayanamadık düğünümüzü erkenden yaptıkesimin daha okulu var yaza bitiyo ins. Walla çok zor ama Rabbim dayanma gücü veriyo şükür. Tatillerde ben gidiyorum ve o geliyo öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz senemizi
ay ne güzel yane demekmiş baktınmı netten
![]()
kızzz kocişin 1 hafta sonra geliyooo rüyalar gercek olur belkiiii![]()
hayırlı guzel bır ruyadır canım, bende gormuştum bıkere
Bi tazedeeee burdaaaaaaaaaaaa bende 8 aylık evliyim 24 yaşımdayım haziranda evlenmiştim sen? heheh 2 teezee gelin varmışız burda ayol sende bebiş varmı bari?
Canım sezeryan belki iyi ama daha sonra göbekte izi kalıyor. Ben ins hamile olursam normal dogum yapmak isterimsezeryan ı daha iyi söylüyorlar anne acısından :44:
ay ne güzel yane demekmiş baktınmı netten
![]()
sanırım topiğe bir tane daha hamile geliyor![]()
çok korkuyorum vuslatım kesilcek ya ora ne biliyim ya derim kesilcek of offfffffffffffffffffffffffffffff:26:
kızzz yukarıda iki tane yapmısım bu hamile simgesinden yoksa ikiz mi gelicek![]()
canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi![]()
çok şükür kızımda sorun yoktu sadece zayıf doğdu biraz ama ona hamileyken gerçekten
çok kötüydüm ailevi sorunlar vardı hergün ağlıyordum
valla canım bu sefer sezaryen düşünüyorum hatta eşimde korkuyor benim için
o da sezaryan olursun diyor bakalım artık düşünücem:106:
canım inşallah ALLAH sana da nasip edr annelik duygusunu(AMİN)
valaha olabilir dur bende 3 tane yapıyımda 3üz olsun![]()
canım herkesin kesmiyorlarki bende son doğumda kestiler
ilk ikisinde olmadı kesmebide doktoruna göre uğraşmak istemeyen kesiyor hemen
o yüzden özel hstane ve iyi bir doktor olması lazım canım![]()
valaha olabilir dur bende 3 tane yapıyımda 3üz olsun![]()