Berenli Saatler :)

Annem ameliyat olmuştu.yumurtalıklarını falan almışlardı.Annem aynı sezeryandada böyle oluyosun demişti ama annemin hali o kadar kötüydü ki:18::18::18:.Bende o yüzden epidural doğum istiyorum.Hemde bebeğinin ilk anını görüyorsun bence bu herşeye bedeldir.:69::69::69::69::69:

mutluluk acısından evet ama anne acıısndan bilemiyorum:18:

saattenmi bilmiyorum ama bengisunun attıgı cevapları sanki ben yazmışım gibi geliyor b ile başlıyor ya nicki sanki ben yazdım sanıyorum ya:52:

Canım biz biraz dayanamadık düğünümüzü erkenden yaptık:1: esimin daha okulu var yaza bitiyo ins. Walla çok zor ama Rabbim dayanma gücü veriyo şükür. Tatillerde ben gidiyorum ve o geliyo öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz senemizi

Ne kadar kaldıı okulun bıtmesınee?
Bu arada evlılıgı merak edıyorum 6 ay kaldıı heyecan basıyorr gun yaklastıkcaa :27:
Ceyızz derdı falan cok zorrr ama guzell seylerr :16:

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi:1::1:

Bende öyle rüya görüyorum ara sıra sanki gerçekten doğuruyomuş gibi hissetiyorum.Erkek bebeği hayırlı derler canım rüyada görmek:31::31::31:

aa bende 8 aylık evliyim 24 yaşımdayım haziranda evlenmiştim sen? heheh 2 teezee gelin varmışız burda ayol sende bebiş varmı bari?
Bi tazedeeee burdaaaaaaaaaa:52: 6 aydır evliyim:16:
sezeryan ı daha iyi söylüyorlar anne acısından :44:
Canım sezeryan belki iyi ama daha sonra göbekte izi kalıyor. Ben ins hamile olursam normal dogum yapmak isterim
ay ne güzel ya:49: ne demekmiş baktınmı netten:31:

baktimm. Erkek cocuk müjde demekmiş. Bende bugün müjdemi aldim:16: Kocisim vizesi çıkmış geliyo ins

çok korkuyorum vuslatım kesilcek ya ora ne biliyim ya derim kesilcek of offfffffffffffffffffffffffffffff:26:

canım herkesin kesmiyorlarki bende son doğumda kestiler
ilk ikisinde olmadı kesme:49: bide doktoruna göre uğraşmak istemeyen kesiyor hemen
o yüzden özel hstane ve iyi bir doktor olması lazım canım:49:

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi:1::1:
canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..
çok şükür kızımda sorun yoktu sadece zayıf doğdu biraz ama ona hamileyken gerçekten
çok kötüydüm ailevi sorunlar vardı hergün ağlıyordum :14:

valla canım bu sefer sezaryen düşünüyorum hatta eşimde korkuyor benim için
o da sezaryan olursun diyor bakalım artık düşünücem:106:
canım inşallah ALLAH sana da nasip edr annelik duygusunu(AMİN)

amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı? :46: geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?

canım herkesin kesmiyorlarki bende son doğumda kestiler
ilk ikisinde olmadı kesme:49: bide doktoruna göre uğraşmak istemeyen kesiyor hemen
o yüzden özel hstane ve iyi bir doktor olması lazım canım:49:

o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya:49:

Back
X