Berenli Saatler :)

Bi tazedeeee burdaaaaaaaaaa:52: 6 aydır evliyim:16:

Canım sezeryan belki iyi ama daha sonra göbekte izi kalıyor. Ben ins hamile olursam normal dogum yapmak isterim

baktimm. Erkek cocuk müjde demekmiş. Bende bugün müjdemi aldim:16: Kocisim vizesi çıkmış geliyo ins

ay hadi hayırlı olsun hasret bitiyo demekki ne güzel yaa benide rüyalarında bebişim olmuş görenler olmuş ay hadi hayırlısı bi arkadaşımda bikaç ay önce henüz kurulmamış bebiş görmüştü dedim daha yok bebiş ondan kurulmamıştır diye eh bu ay çalışmalara başlarız artıkın pazara inşallah bu klomen işe yararda olur bu ay bebişim yaa:49::16:

o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya:49:

ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum:51::51::51:

ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum:51::51::51:

yok kocam gelmesin içeri yaaaa annemi alırım ama o biliyor ya neler olcagını o daha tecrübeli:1::1:

eğer çocuk yapmayı düşünürsem 3 tane yapcam yada 5 tane ilerde birbirlerine sıkı sıkı baglansınlar diye:52:

ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisini:25::25::25: ama napam bnden bi tane çıkar:37::37:
canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde

annemdede iz kalmadı canım:nazar: bide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:

Annem ameliyat olmuştu.yumurtalıklarını falan almışlardı.Annem aynı sezeryandada böyle oluyosun demişti ama annemin hali o kadar kötüydü ki:18::18::18:.Bende o yüzden epidural doğum istiyorum.Hemde bebeğinin ilk anını görüyorsun bence bu herşeye bedeldir.:69::69::69::69::69:
Aynen canım katılıyorum bebeğimde göbek bağım kesildiğinde görmek isterim. İns nasip olur
hayır olsun evrenim :D:3:
:1::1: Hehe TSK
kızzz kocişin 1 hafta sonra geliyooo rüyalar gercek olur belkiiii:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
ayyyy gelsin artık dayanimiyom
1 hafta sonra evrenim çok meşgul olicek:23:
haha evet baya meşgul olurum:1:
Ne kadar kaldıı okulun bıtmesınee?
Bu arada evlılıgı merak edıyorum 6 ay kaldıı heyecan basıyorr gun yaklastıkcaa :27:
Ceyızz derdı falan cok zorrr ama guzell seylerr :16:
Heyecanını anlıyorum ins en güzel sekilde olur düğününüz.

Bende öyle rüya görüyorum ara sıra sanki gerçekten doğuruyomuş gibi hissetiyorum.Erkek bebeği hayırlı derler canım rüyada görmek:31::31::31:
Canım ruyadaki tonbis bebeğim hala gözümün onundeee
rabbim hayırlısı yazsın haklarında:nazar::1:
TSK canım benim
Hehe uyandırmayın
canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..

amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı? :46: geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?
İns hersey iyi olur sagsalim kocam gelir

Kızlar bu arada telden girdiğim için geç yaziyorum

canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..

amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı? :46: geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?

yok canım çok şükür hiç bir şeyi yok kızımın maşallah dil papuç gibidir
herkese laf yetiştirir 6 yaşında olmasına rağmen lafın altında kalmaz herkese bi cevabı vardır:1:
ama içlerinde bana en düşkün o moralim bozuk olduğunda bile yüzümden anlar gelir yanıma
''ooy oyyy nolmuş benim anneme diye okşar yüzümü''
hastayım onun o hallerine:nazar::nazar:

Aynen canım katılıyorum bebeğimde göbek bağım kesildiğinde görmek isterim. İns nasip olur

:1::1: Hehe TSK

ayyyy gelsin artık dayanimiyom

haha evet baya meşgul olurum:1:

Heyecanını anlıyorum ins en güzel sekilde olur düğününüz.

Canım ruyadaki tonbis bebeğim hala gözümün onundeee

TSK canım benim

Hehe uyandırmayın

İns hersey iyi olur sagsalim kocam gelir

Kızlar bu arada telden girdiğim için geç yaziyorum

ikiz bekliyoruz ona göre:nazar::1::49::49:

canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde

evet bende özelde yapardım kesinlikle ama normal yapmaya çalışırdım eğer bi sorun olursa sezeryan olurdum sezeryanında sonrası zor oluyo yaa tabi normal doğum daha tehlikeli bebek havasız kalabiliyo falan filan ay çok kararsızım yaa neyse hele bi ben hamiş kalayımda şimdiden korkutmayım kendimi aah aaah gel bebişim artık geel içmediğim ilaç kalmayacak bu gidişle yaa :43:

Back
X