3 tane mibenden 1 tane zor çıkar
![]()
eğer çocuk yapmayı düşünürsem 3 tane yapcam yada 5 tane ilerde birbirlerine sıkı sıkı baglansınlar diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tane mibenden 1 tane zor çıkar
![]()
o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya![]()
Bi tazedeeee burdaaaaaaaaaa6 aydır evliyim
Canım sezeryan belki iyi ama daha sonra göbekte izi kalıyor. Ben ins hamile olursam normal dogum yapmak isterim
baktimm. Erkek cocuk müjde demekmiş. Bende bugün müjdemi aldimKocisim vizesi çıkmış geliyo ins
o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya![]()
canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde
ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum![]()
ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum![]()
hem sezeryan hemde iz yoköylemi maşallah ya özelde doğum ne kadar meltemcim![]()
eğer çocuk yapmayı düşünürsem 3 tane yapcam yada 5 tane ilerde birbirlerine sıkı sıkı baglansınlar diye![]()
canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde
Aynen canım katılıyorum bebeğimde göbek bağım kesildiğinde görmek isterim. İns nasip olur
Annem ameliyat olmuştu.yumurtalıklarını falan almışlardı.Annem aynı sezeryandada böyle oluyosun demişti ama annemin hali o kadar kötüydü ki:18::18::18:.Bende o yüzden epidural doğum istiyorum.Hemde bebeğinin ilk anını görüyorsun bence bu herşeye bedeldir.![]()
hayır olsun evrenim![]()
ayyyy gelsin artık dayanimiyomkızzz kocişin 1 hafta sonra geliyooo rüyalar gercek olur belkiiii![]()
haha evet baya meşgul olurum1 hafta sonra evrenim çok meşgul olicek![]()
Heyecanını anlıyorum ins en güzel sekilde olur düğününüz.Ne kadar kaldıı okulun bıtmesınee?
Bu arada evlılıgı merak edıyorum 6 ay kaldıı heyecan basıyorr gun yaklastıkcaa![]()
Ceyızz derdı falan cok zorrr ama guzell seylerr![]()
Canım ruyadaki tonbis bebeğim hala gözümün onundeee
Bende öyle rüya görüyorum ara sıra sanki gerçekten doğuruyomuş gibi hissetiyorum.Erkek bebeği hayırlı derler canım rüyada görmek![]()
TSK canım benimrabbim hayırlısı yazsın haklarında![]()
Hehe uyandırmayınhemde bayaaaa![]()
İns hersey iyi olur sagsalim kocam gelircanım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..
amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı?geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?
canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..
amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı?geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?
canım özel lokman hekimde yapmıstım biliyomusun orayı biz 1000 tl ye cıktıkk
yok kocam gelmesin içeri yaaaa annemi alırım ama o biliyor ya neler olcagını o daha tecrübeli![]()
yoksa kalsın içinde doğurma![]()
eğer çocuk yapmayı düşünürsem 3 tane yapcam yada 5 tane ilerde birbirlerine sıkı sıkı baglansınlar diye![]()
Aynen canım katılıyorum bebeğimde göbek bağım kesildiğinde görmek isterim. İns nasip olur
Hehe TSK
ayyyy gelsin artık dayanimiyom
haha evet baya meşgul olurum
Heyecanını anlıyorum ins en güzel sekilde olur düğününüz.
Canım ruyadaki tonbis bebeğim hala gözümün onundeee
TSK canım benim
Hehe uyandırmayın
İns hersey iyi olur sagsalim kocam gelir
Kızlar bu arada telden girdiğim için geç yaziyorum
aaa biliyorum bizede yakın tamam cnm bende orda doğurym sen öncedenmi ayarladın orayı yani doğum yapcagın yeri doktoruuu![]()
aaa biliyorum bizede yakın tamam cnm bende orda doğurym sen öncedenmi ayarladın orayı yani doğum yapcagın yeri doktoruuu![]()
tamamdır kısmetse 2016 yılı için berenimin dogum doktoru hazır![]()