• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Hoşbuldum güzelim sen de hoşgeldinnnn:54:
Kar yağıyoo çok iyiyimmmmm sen nasılsın bakimmmm:34:

Berenim bi tane daha çektim ama aynı açıdan:31:
Diğer taraflarda sisten bişi belli olmuyo:44:
burda da yagıyo harika bi şekilde hemide bende iymm tatlım:16:

Ben de hasta olmamak için çıkmıyorum malesef güzelim:44: Evde herkes hasta da:50:

Evet tatlım yaaa şimdi daha çok kar var daha güzel görünüyo:21:
Bayılıyorum kar yağışını izlemeye:31:

burda hiç tutmuyor kar karda kaymayı özledim yaa:50:

Ben de hasta olmamak için çıkmıyorum malesef güzelim:44: Evde herkes hasta da:50:

Evet tatlım yaaa şimdi daha çok kar var daha güzel görünüyo:21:
Bayılıyorum kar yağışını izlemeye:31:
bende hastayım tatlım igne olup duruyom:26:

of of harika yaaaaaaaa:52:
tatlım facedeki albümüne dedim ben:72:

Tamam tatlım akşam atarım bu resimleri ve dahasını feyse:34:
Offf duş almam lazım benimmmm:26: Bu havada dışarı çıkmaya
çok üşeniyorum ama sırf Serdar amcam için çıkıyorummmm:46::46::46::21::21::21:

Tamam tatlım akşam atarım bu resimleri ve dahasını feyse:34:
Offf duş almam lazım benimmmm:26: Bu havada dışarı çıkmaya
çok üşeniyorum ama sırf Serdar amcam için çıkıyorummmm:46::46::46::21::21::21:

amcanlaramı gitceksin canım:emir_bebek:

burası ordu tatlım hiç sevmiyorum bu şehri:95:

evet berenim haberlerde göstermişti ankarayı bayağı yağmış:21:
yok mu şuan kar ordada:26:

hiç yok vuslatım bu arada komşumuzun çocugu var 7 aylık yere örtü seriyorlar oyuncakları koyuyorlar nasıl yuvarlanıyo kendi kendine nasıl gülüyo anlatamam tam ısırmalık bide off kızlar komşumuzdan çıkmıyorum bebeğin adıda hasan ya hasansız yapamıyorum valaha ya:1::1:

burası ordu tatlım hiç sevmiyorum bu şehri:95:

evet berenim haberlerde göstermişti ankarayı bayağı yağmış:21:
yok mu şuan kar ordada:26:

hiç yok vuslatım bu arada komşumuzun çocugu var 7 aylık yere örtü seriyorlar oyuncakları koyuyorlar nasıl yuvarlanıyo kendi kendine nasıl gülüyo anlatamam tam ısırmalık bide off kızlar komşumuzdan çıkmıyorum bebeğin adıda hasan ya hasansız yapamıyorum valaha ya:1::1:

berenim bişey sorcam.. sen smylleri yaparkaen shift+ : yapıp sayısını yazmıyomusun
yoksa başka türlümü oluyor:26:

anlaşıldı canımm sen evlenince bir düzine çocuk yaparsın büyük ihtimall:1::1::1::emir_bebek:

anlaşıldı canımm sen evlenince bir düzine çocuk yaparsın büyük ihtimall:1::1::1::emir_bebek:
bence bitaneyi bi yapsın nasıl oluyo ugraşması karşıdan sevmek gibi olmuyo valla ama herşeyden çok seviliyolar o dogruu ooyy yiyesimm var ogluşumuu:56:

Back
X