Berenli Saatler :)

Ben de hasta olmamak için çıkmıyorum malesef güzelim:44: Evde herkes hasta da:50:

Evet tatlım yaaa şimdi daha çok kar var daha güzel görünüyo:21:
Bayılıyorum kar yağışını izlemeye:31:

burda hiç tutmuyor kar karda kaymayı özledim yaa:50:

Ben de hasta olmamak için çıkmıyorum malesef güzelim:44: Evde herkes hasta da:50:

Evet tatlım yaaa şimdi daha çok kar var daha güzel görünüyo:21:
Bayılıyorum kar yağışını izlemeye:31:
bende hastayım tatlım igne olup duruyom:26:

burası ordu tatlım hiç sevmiyorum bu şehri:95:

evet berenim haberlerde göstermişti ankarayı bayağı yağmış:21:
yok mu şuan kar ordada:26:

hiç yok vuslatım bu arada komşumuzun çocugu var 7 aylık yere örtü seriyorlar oyuncakları koyuyorlar nasıl yuvarlanıyo kendi kendine nasıl gülüyo anlatamam tam ısırmalık bide off kızlar komşumuzdan çıkmıyorum bebeğin adıda hasan ya hasansız yapamıyorum valaha ya:1::1:

burası ordu tatlım hiç sevmiyorum bu şehri:95:

evet berenim haberlerde göstermişti ankarayı bayağı yağmış:21:
yok mu şuan kar ordada:26:

hiç yok vuslatım bu arada komşumuzun çocugu var 7 aylık yere örtü seriyorlar oyuncakları koyuyorlar nasıl yuvarlanıyo kendi kendine nasıl gülüyo anlatamam tam ısırmalık bide off kızlar komşumuzdan çıkmıyorum bebeğin adıda hasan ya hasansız yapamıyorum valaha ya:1::1:

berenim bişey sorcam.. sen smylleri yaparkaen shift+ : yapıp sayısını yazmıyomusun
yoksa başka türlümü oluyor:26:

anlaşıldı canımm sen evlenince bir düzine çocuk yaparsın büyük ihtimall:1::1::1::emir_bebek:

Back
X