• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

$sampd87c6be06ff0c0dc.webp

nice 1000 li sayfalaraaaa :))))))))

Kız sende mi kronik kabızsın vahh yavrim bütün kabızlar bu topiğe toplanmış:9::9:
ay biraz zorlanırsın ya uyku düzenimiz çok berbat ama varyaaa benimde öylee

benimde acayip kabızlık sorunum var kızlar of:43:
uyku düzenim bu topiği açtıktan sonra karıştı:1::1:

merve aynı benim gibisin ne doktoruna gittin buna dahiliyemi bakıyo ne bakıyo:26:

evet dahiliyeye gitmiştim ama doktor bu ölene kadar böyle sürer demişti bana
valla doğrduda söyylemiş.ilaçlarda bi hafta fayda ediyo ondan sonra yine aynı valla
bide bol su içmek lazım.içiyor musun bol su yok su yerine gazoz içiyorsun sen:27::27:
lisedeyken 1 hafta yapamazdım yaa bağırsaklarım düğümlenirdi tıkaç olurdum valla:9::9:

Merhabalar:)

Ben de gelmek istedim bu gece yanınıza.
Kabul ederseniz tabi...
Eğer istemezseniz usulca giderim:1:

benimde acayip kabızlık sorunum var kızlar of:43:
uyku düzenim bu topiği açtıktan sonra karıştı:1::1:

bende evlendikten sonra mahvoldu ya bu uyku düzensizliği kilo yapıyormuş bide:50:
sabahları kaçta kalkıyorsun peki_

evet dahiliyeye gitmiştim ama doktor bu ölene kadar böyle sürer demişti bana
valla doğrduda söyylemiş.ilaçlarda bi hafta fayda ediyo ondan sonra yine aynı valla
bide bol su içmek lazım.içiyor musun bol su yok su yerine gazoz içiyorsun sen:27::27:
lisedeyken 1 hafta yapamazdım yaa bağırsaklarım düğümlenirdi tıkaç olurdum valla:9::9:

mervecim o değil karın şişliğinden uyuyamıyorum ya:26:

tatlım en koydum yaa ormedın mı?
gordumm gordumm gormezmiyim yaaa walla gorunce icimden dedim masallahh ne kadarda guzel kar kis cocuk koca masallahhhhh fistigimmm:nazar::nazar:

Kız sende mi kronik kabızsın vahh yavrim bütün kabızlar bu topiğe toplanmış:9::9:
ay biraz zorlanırsın ya uyku düzenimiz çok berbat ama varyaaa benimde öylee

yaa ben kucuklukten berii afedersin yapamiyom:27::27: ama biside fark ettim yedigimiz seylere dikat etmek gerek... cunku ben saglikli yemekler yedigimde no problem:34:
walla bu ilk hafta cok zorlanirim... bide erken yatacamm walla sizlerii cokk ozlicemm bennn:43::43: artik gunduzleri takip ederim sizleriii

gordumm gordumm gormezmiyim yaaa walla gorunce icimden dedim masallahh ne kadarda guzel kar kis cocuk koca masallahhhhh fistigimmm:nazar::nazar:

yaa ben kucuklukten berii afedersin yapamiyom:27::27: ama biside fark ettim yedigimiz seylere dikat etmek gerek... cunku ben saglikli yemekler yedigimde no problem:34:
walla bu ilk hafta cok zorlanirim... bide erken yatacamm walla sizlerii cokk ozlicemm bennn:43::43: artik gunduzleri takip ederim sizleriii

evrenim öncelikle işin hayırlı olsun bizde seni çok özlicez yaaaaa:43:

Back
X