• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Benden garip olmasın Zilan adı:31:/QUOTE]
hmmmm canim walla senin adinida kardesinin adinida bizim buralarda cokk duydum:27::27: sen nereliydin kizz

hosgeldinn katilimmmmmmmmmm

ayyy ben sana gelmezmiyimmm... gelip bi cayini, pastani tatlini boregini mantini sarmanii dolmalarini ve icli kofteni yiyecemm:56::56: sonrada seninle sabaha kadar dedi koduu yaparizzz yaaaa:16::16::16::16: ayyy inss gerceklesirrr dileklerimmm:1::1:

hosgeldinnn ve iyikiii dogdunnnnn,,,, ve mutluuu yillarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16:

hosgeldinnn mavilimmmmmmm:16::16:

Ayy ne güzel olur bee valla dedikodu yaparızz topiktekileri çatlatırız kıskanırlar hahhaa:27:

selam kızlaarr ben geldiimm :3::3::3::3:

bugün 32. yaşıma girdim :119::119::119::119:

Hoşgeldiniz kızlarrrrr:3: 3 milyoncummm doğum günün kutlu olsun canım nice senelereee:54::54:

Sen neredesin canım İstanbul'da?
Ben çok bekledim de kar yağmadı bir türlü bu taraflara...

Maltepe deyim canım. Burada da sadece Süreyyapaşa Hastanesinin üst kısmına yağdı kar:52:
Hatta resim atmıştım buraya,sana da göstereyim tatlım:17: 2 resim arasında max 1 saat var.
Eki Görüntüle 327363 Eki Görüntüle 327364

3Kilo 1Milyon doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereee

doğum günümü kutlayanlara tşkr ediyorum :54:

her zamanki gibim çocuk sallıyorum :52:

kız beren basur falan bişiler okudum bana bak sendede çıkarsa doktora falan gittiğinde arkadan parmaklıyolar bak haa demedi deme baş parmağa eldiveni takıyolarmış eğil bakim diyolarmış muayene ediyolarmış ona göre şok olma :60:kocam gitmiştide ne gülmüştüm muayene olmadan geri gelmiş :52::52::52:

kızlar neşeniz yerinde inşlh hepinizin :119:

Aaaa deme kızz nedenki az az mı geliyor yoksa hiç olmadın mı hamile değilmisin yoksaa

Canım geçen Cuma bir iki damla geldi,adet oldum sandım...Sonra hiç gelmedi,birkaç gün sonra yine damla şeklinde geldi...:18:

Hamile olduğumu sanmıyorum ama yarın test yapıcam.Ve tatilde de iyi bir doktora gidicem,bıktım bu düzensizlikten :20:

bende istanbuldayım anadolu tarafındayım
Bi kar yağdıki buraya lapa lapa bugün güneş çıktı eridi gitti hepsi:50:

Nerede oturuyorsun sen canım bizim tarafta galiba:34:

ayyy wlla gelmek cokkk isterimmm:16::16::16:
[]Benden garip olmasın Zilan adı:31:/QUOTE]
hmmmm canim walla senin adinida kardesinin adinida bizim buralarda cokk duydum:27::27: sen nereliydin kizz

hosgeldinn katilimmmmmmmmmm

ayyy ben sana gelmezmiyimmm... gelip bi cayini, pastani tatlini boregini mantini sarmanii dolmalarini ve icli kofteni yiyecemm:56::56: sonrada seninle sabaha kadar dedi koduu yaparizzz yaaaa:16::16::16::16: ayyy inss gerceklesirrr dileklerimmm:1::1:

hosgeldinnn ve iyikiii dogdunnnnn,,,, ve mutluuu yillarrrrrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16:

hosgeldinnn mavilimmmmmmm:16::16:

Aslen Elazığ lıyım canım ama doğma büyüme İstanbul:31:
:1::1::1::1: :1::1::1::1::1: ayy insan ozluyo yaa kalin montu giyip ve botlari falannn:16::16::16:
Ben de severim canım ama 15 dakikalık yoldan sonra sıcaktan çatlıyorum, aşağısı çok sıcak oluyo:50:

Kızlar benim net kafayı yedi bazı msjlar 2-3 kez geliyor kusura bakmayınnn:54:

kız beren basur falan bişiler okudum bana bak sendede çıkarsa doktora falan gittiğinde arkadan parmaklıyolar bak haa demedi deme baş parmağa eldiveni takıyolarmış eğil bakim diyolarmış muayene ediyolarmış ona göre şok olma :60:kocam gitmiştide ne gülmüştüm muayene olmadan geri gelmiş :52::52::52:

kim basurmus kızlar hayırdır:43:

selam kizlarrrrrrrrrrr :3::3::3::3:
kankicanim sana ozel selammm:16:
Hoşgelmişsen kimmiş bu özel kankeytan:63:

Kız sus korkutma zaten korkuyormuş garibim :60: pandik mandik yapma gözün sevem

Son düzenleme:
Canım geçen Cuma bir iki damla geldi,adet oldum sandım...Sonra hiç gelmedi,birkaç gün sonra yine damla şeklinde geldi...:18:

Hamile olduğumu sanmıyorum ama yarın test yapıcam.Ve tatilde de iyi bir doktora gidicem,bıktım bu düzensizlikten :20:

Amann tühh inşallah yerleşme kanamasıdır kız o öyle yorumlayalım bari
eğer hamile değilsen belli bi düzensizlk var inşallah kist felan yoktur bari canım ya

Back
X