Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kışın insan öyle oluyor geceler uzun ya habire tıkınasım geliyor doymuyorum anacımm
Gazoz hem kabız yapar hemde kilo aldırırı nereden çıktı b gazoz sevdası ayol
biri size yalan söyledi sizde onun size yalan söylediğini anladınız ona ders vermek için kalp kırarak bir cümle sarfettiniz sonrada pişman oldunuz sizce vicdan azabı çekmesi gereken burda kimyalan söyleyenmi yoksa yalan söylenildiğine kızan ve o kızgınlıkla kırıcı laflar söyleyenmi
![]()
tam yerine geldin canım ben sana anlatayım nasıl döner![]()
Kız kışın insan öyle oluyor geceler uzun ya habire tıkınasım geliyor doymuyorum anacımm
Gazoz hem kabız yapar hemde kilo aldırırı nereden çıktı b gazoz sevdası ayol
biri size yalan söyledi sizde onun size yalan söylediğini anladınız ona ders vermek için kalp kırarak bir cümle sarfettiniz sonrada pişman oldunuz sizce vicdan azabı çekmesi gereken burda kimyalan söyleyenmi yoksa yalan söylenildiğine kızan ve o kızgınlıkla kırıcı laflar söyleyenmi
![]()
bundan sonra sadece gazoz iciyorummmmmmmmmmm![]()
yalan söyleyen.......
ama birde yalan hangi amaçla söylenmiş oda önemli..:44:
Kız ne fenasın söylesene yeminli devlet sırrımı hepimiz söylüyoruz işttee![]()
inşallahh beğenirrr olmazsadaa birine hediyee eder bapıyımm
benn diyett yapıyordumm tabi eve gelncee bozdum amaaa şu an 54 kiloyummmmmmmmmmmm zayıfflıyrm artıkkk![]()
çokk politikk olucakk amaa ikisideeeeeeeeeeeeeee vicdan azabı çekmelii
show da yayınlanan programdanmı bahsediyosun canım:26:
doğru bir amaçla değil kurnazlık bir amaçla söylendi:26:
almiyorlar bende almiyorummmm Eki Görüntüle 330887sana hediye almıyorlarmı......
![]()
![]()
ayy ayyy dinliyorum kahvemi de yaptım![]()
![]()
cevabın için çok sağol canım![]()
mervecim böyle içimde sanki bişey var ay duyan hamileyim sancak sürekli gazoz içesim geliyor![]()
almiyorlar bende almiyorummmm Eki Görüntüle 330887
tabikide yalan söyleyen...
söyledigi yalanada bagli aslina ufak bir yalansa ve sen o yalana gore fazla kirdiysan o baska...:44: