• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Kız kışın insan öyle oluyor geceler uzun ya habire tıkınasım geliyor doymuyorum anacımm
Gazoz hem kabız yapar hemde kilo aldırırı nereden çıktı b gazoz sevdası ayol

bundan sonra sadece gazoz iciyorummmmmmmmmmm:27::27:

biri size yalan söyledi sizde onun size yalan söylediğini anladınız ona ders vermek için kalp kırarak bir cümle sarfettiniz sonrada pişman oldunuz sizce vicdan azabı çekmesi gereken burda kim:31::31:yalan söyleyenmi yoksa yalan söylenildiğine kızan ve o kızgınlıkla kırıcı laflar söyleyenmi:43::43:

yalan söyleyen.......:17:
ama birde yalan hangi amaçla söylenmiş oda önemli..:44:

Kız kışın insan öyle oluyor geceler uzun ya habire tıkınasım geliyor doymuyorum anacımm
Gazoz hem kabız yapar hemde kilo aldırırı nereden çıktı b gazoz sevdası ayol

mervecim böyle içimde sanki bişey var ay duyan hamileyim sancak sürekli gazoz içesim geliyor :52::52::52:

biri size yalan söyledi sizde onun size yalan söylediğini anladınız ona ders vermek için kalp kırarak bir cümle sarfettiniz sonrada pişman oldunuz sizce vicdan azabı çekmesi gereken burda kim:31::31:yalan söyleyenmi yoksa yalan söylenildiğine kızan ve o kızgınlıkla kırıcı laflar söyleyenmi:43::43:

çokk politikk olucakk amaa ikisideeeeeeeeeeeeeee vicdan azabı çekmelii

inşallahh beğenirrr olmazsadaa birine hediyee eder bapıyımm:27::27:

benn diyett yapıyordumm tabi eve gelncee bozdum amaaa şu an 54 kiloyummmmmmmmmmmm zayıfflıyrm artıkkk:52::52:

Öğrenciyekn insan ne biçim kilo alıyor varya o yurtta kalırken akşamları stoklar yapardık
Deliler gibi öküz gibi tıkınırdık ne biçi kilo alırdım ben:43:

sana hediye almıyorlarmı......:48::47::47::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
almiyorlar bende almiyorummmm Eki Görüntüle 330887

tabikide yalan söyleyen...
söyledigi yalanada bagli aslina ufak bir yalansa ve sen o yalana gore fazla kirdiysan o baska...:44:

kesinlikle yalan söyleyenn :47:yalana aslaaa tahammülüm yokk:20:

mervecim böyle içimde sanki bişey var ay duyan hamileyim sancak sürekli gazoz içesim geliyor :52::52::52:

Kız sana ne oldu böyle gazozda gazoz Allah ALLAH ilginç
Allah sonunu hayır etsin ne içiyorsun bari çamlıcamı

Back
X