Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse benimlee ilgilenmiyo artıkkkben yatyorum iyi gecelerrr
kolanin icindeki bir bitkiyi fareler cok seviyormus ve makineler bu bitkiyi toplarken ayiklamadigindan bitkiyle birlikte fare felan ne varsa topluyormus vs,diyede duymustum ama yinede hala cok kola icerimm ben adam olmam![]()
Canım benim![]()
![]()
vuslatcım bak 5 sayfa öncesine döndüm senin için![]()
ya ben seni yerim
ya düşün vuslat ordaysa gelicem dedim elifime o kadar seviyorum seni
baştan sözümü verdim ben hamileliğin boyunca ilgilencem senleee ne istersen yapcam söyle bakim ne istiyosun![]()
demek oyle vuslat icin geldinnn...
daha da bu topige gelmem...![]()
Allah'tan ben çok içmiyorum belki 2yada üç aydan beri içmiyorum
ha evet farede vardıı doğru unutmuşum onu fare böcek ne varsa toplanıyomuş işte bende açtım haberi ama karı ecde böcek yetirtirdiğini anlatıyo yaa manyakmıdır nedir evimde sinek bile görsem gördüğüm yerde yapıştırıyom vallaa gazeteyi helede böcek güve gördüysem kurtuluşu yok ölcek evimde ne işi var..![]()
eslemliva yolculuk nereye gitmeden bi cay koyda icelimmm![]()
tamam tamirim tamamlandışimdi ne istersem yapcan dimii hemen yarın pcni yaptır o zaman
tamammı bitanem benim
kıskanma şekerim ya hamişe biraz ayrıcalık olsun ama dmii![]()
iyi ya ne güzel bende içmesem ama dayanmıyorum ya.
He anca uyudu bitanem
Ee ne guzlel bu saate burdasin berencim
babamm demiştii herkess senin nazını çekmezz diyee dinlemedimkiiAnam bu topiğin bayanlarıda ne nazlı yahu![]()
kız nereye gidiyosun cadı![]()
Memlekete gidiyorum nasipse şekerimÖzellikle sana diyorum unutmayın beni,anladın sen onu
Buyrun çaylarrrr![]()
![]()
Eki Görüntüle 330892
Kaç gün kalacaksın kızz
babamm demiştii herkess senin nazını çekmezz diyee dinlemedimkii
uykum geldii berenim yaa eve geldimyaa erken yatıp erkn kalkıyrumm alıştım 5 günde hemenn![]()
Ay ruj muj diyor kızz her şeyde var bu böcek anammmmmm
Bir hafta kadar,belkide 10 günde olabilir canım,kısmet
Ay hasretime dayanamazsanız faceden dürtün beni,geri dürterim sizi![]()