• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kolanin icindeki bir bitkiyi fareler cok seviyormus ve makineler bu bitkiyi toplarken ayiklamadigindan bitkiyle birlikte fare felan ne varsa topluyormus vs,diyede duymustum ama yinede hala cok kola icerimm ben adam olmam:27::27:

ha evet farede vardıı doğru unutmuşum onu fare böcek ne varsa toplanıyomuş işte bende açtım haberi ama karı ecde böcek yetirtirdiğini anlatıyo yaa manyakmıdır nedir evimde sinek bile görsem gördüğüm yerde yapıştırıyom vallaa gazeteyi helede böcek güve gördüysem kurtuluşu yok ölcek evimde ne işi var..:53::20:

vuslatcım bak 5 sayfa öncesine döndüm senin için:16:

ya ben seni yerim:16::16::16:
ya düşün vuslat ordaysa gelicem dedim elifime o kadar seviyorum seni:49:
baştan sözümü verdim ben hamileliğin boyunca ilgilencem senleee ne istersen yapcam söyle bakim ne istiyosun:1:

tamam tamirim tamamlandı:16:şimdi ne istersem yapcan dimii hemen yarın pcni yaptır o zaman :20:
tamammı bitanem benim

demek oyle vuslat icin geldinnn...
daha da bu topige gelmem...:27::27:

kıskanma şekerim ya hamişe biraz ayrıcalık olsun ama dmii:27:

ha evet farede vardıı doğru unutmuşum onu fare böcek ne varsa toplanıyomuş işte bende açtım haberi ama karı ecde böcek yetirtirdiğini anlatıyo yaa manyakmıdır nedir evimde sinek bile görsem gördüğüm yerde yapıştırıyom vallaa gazeteyi helede böcek güve gördüysem kurtuluşu yok ölcek evimde ne işi var..:53::20:

Aaaaaaaaa BEngisuuuuuuuuuuuuu kuzum ne yapıyorsun ne zaman geldin selam vermedin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43:
Nasılsın iyimisin:16::16::16::16:

tamam tamirim tamamlandı:16:şimdi ne istersem yapcan dimii hemen yarın pcni yaptır o zaman :20:
tamammı bitanem benim

kıskanma şekerim ya hamişe biraz ayrıcalık olsun ama dmii:27:

aslında param olsa hemen yaptırcamda vuslatcım param eccik var o yüzden biriktirmeye çalışıyorum yaptırcam ama söz:16:

Back
X