• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Tivitinin babanesini bulduk,ne kadar benziyo cidden yaa:1::1:

$380509_339211262779888_196159323751750_1072721_1737775943_n.webp

yok yaa ateş ölçer almadıydık ölçmüyom ama aklımda alıcam bakalım ay ciddimisin yaa bak bilmiyodum onuu nasıl çekiliyoki bu rahim filmii çokmu canın yanıyomuuş ay tırstım bak alttanmı çekiyolarmış?yok canım annemler memlekette oyüzden gidicem ya bende naapcam 1 hafta evde yoksaa

ahahah ben sadece durumu söyledim canıım caydırdınız bei diyee ne güzel sağlıklı sağlıklı yiyicektiiim bozdunuz beniii :9:
Eee herhalde alttan çekiyorlar nereden çekecekler:9::9::9:Araştır yeni cihazı olan erlerde çek yoksa benim arkadaşım gibi bayılırsın:18:
ayy içime su serptin canım ya çok pahalı değilmiş:46:bende pttden düşünüyordum:21:

Evet canım çok pahalı değil adrese teslim diye belirtirsin.

yok yaa ateş ölçer almadıydık ölçmüyom ama aklımda alıcam bakalım ay ciddimisin yaa bak bilmiyodum onuu nasıl çekiliyoki bu rahim filmii çokmu canın yanıyomuuş ay tırstım bak alttanmı çekiyolarmış?yok canım annemler memlekette oyüzden gidicem ya bende naapcam 1 hafta evde yoksaa

ahahah ben sadece durumu söyledim canıım caydırdınız bei diyee ne güzel sağlıklı sağlıklı yiyicektiiim bozdunuz beniii :9:
:61::61::61::61::61::61::61::61:
Canım yiyeceğe müsade etmiyorlar bozulur akar kokar diye

Yaa sanki seni sevdiğimi bilmiyorsundaa bak şimdi illa söyleteceksin:23:
:34::34::34::34::34::34::34:
Tivitinin babanesini bulduk,ne kadar benziyo cidden yaa:1::1:

Eki Görüntüle 330908

gülmek isterdim ama babaannemi yeni kaybettim:43:

sen ne üstüne alınıyon kız sefgulüm o benim beni sevcek tabiii :9:

bende seni seviyom kuzuuum :16: baktım görüşemiyok dedim bu topikteyse bakiim bi dedim özlediydim yavrim seniii :38:

Bende seni özlemiştim canım benim ramazanda nasıldı ama demii sabah 8'e kadar coşardık yazışırdık:52:

Neyse kizlar ben kacar hepjnizi kocaman opuyorum allaha emanet olun.sizicok seviyorum.o

Ay canım o kadına çok benziyo diye koyduydum,afedersin üzdüysem istemeyerek:5:

Bende kaybettim babaannemi,yıllar oldu,ama bende çok severdim:5:

Kusura bakma güzelim ya,üzüldüm bende şimdi :43:

özür dilemene gerek yok canim nerden bileceksinki,
bende cok severdim babaanemi,
özledimde onu hala yasiyor gibi sanki,
yoklugu cok belli oluyor:43::43:

ayy içime su serptin canım ya çok pahalı değilmiş:46:bende pttden düşünüyordum:21:

Canım yiyeceğe müsade etmiyorlar bozulur akar kokar diye

evet ptt kargoya göre daha uygun kutun küçükse ve hafifse kargoda pek tutmuyo ne yollatacanki sen? bu arada yiyecekte yolluyodu annem bana kargoyla o 24 saat içinde oluyo ya sorun olmuyodu

Yaa sanki seni sevdiğimi bilmiyorsundaa bak şimdi illa söyleteceksin:23:

Eee herhalde alttan çekiyorlar nereden çekecekler:9::9::9:Araştır yeni cihazı olan erlerde çek yoksa benim arkadaşım gibi bayılırsın:18:

Evet canım çok pahalı değil adrese teslim diye belirtirsin.

haaddi caaanıım arkadaşın bayıldımııı nasıl olmuş niye olmuş anlatsana bii ay iyicene tırstım yaa :18: yeni cihazı olan yeri nerden bulcam kız onu anca ankarada çektirmem gerekir dimi çankırıdaki özel haftanede varmıdır acaba yaa? :26:

Back
X