Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaaa kargoda yiyecek koysak bişey olur muuu![]()
Eee herhalde alttan çekiyorlar nereden çekecekleryok yaa ateş ölçer almadıydık ölçmüyom ama aklımda alıcam bakalım ay ciddimisin yaa bak bilmiyodum onuu nasıl çekiliyoki bu rahim filmii çokmu canın yanıyomuuş ay tırstım bak alttanmı çekiyolarmış?yok canım annemler memlekette oyüzden gidicem ya bende naapcam 1 hafta evde yoksaa
ahahah ben sadece durumu söyledim canıım caydırdınız bei diyee ne güzel sağlıklı sağlıklı yiyicektiiim bozdunuz beniii![]()
ayy içime su serptin canım ya çok pahalı değilmişbende pttden düşünüyordum
![]()
Yaa sanki seni sevdiğimi bilmiyorsundaa bak şimdi illa söyleteceksin![]()
sen ne üstüne alınıyon kız sefgulüm o benim beni sevcek tabiiiulen bende beni seviyon sandimmm :44::44:![]()
Ayy gülmekten çatladım resmen bengisu canım benim ya seviyorum seniiiiiiiiii![]()
bende simit koymayı düşündüm ama bayatlar ya demi
bende simit koymayı düşündüm ama bayatlar ya demi
yok yaa ateş ölçer almadıydık ölçmüyom ama aklımda alıcam bakalım ay ciddimisin yaa bak bilmiyodum onuu nasıl çekiliyoki bu rahim filmii çokmu canın yanıyomuuş ay tırstım bak alttanmı çekiyolarmış?yok canım annemler memlekette oyüzden gidicem ya bende naapcam 1 hafta evde yoksaa
ahahah ben sadece durumu söyledim canıım caydırdınız bei diyee ne güzel sağlıklı sağlıklı yiyicektiiim bozdunuz beniii![]()
Canım yiyeceğe müsade etmiyorlar bozulur akar kokar diye
sen ne üstüne alınıyon kız sefgulüm o benim beni sevcek tabiii
bende seni seviyom kuzuuumbaktım görüşemiyok dedim bu topikteyse bakiim bi dedim özlediydim yavrim seniii
![]()
ptt kargo en uygunu canım 10lirayı bulur ama sanırım.
Kızlar yaaa kargoda yiyecek koysak bişey olur muuu![]()
gülmek isterdim ama babaannemi yeni kaybettim![]()
gülmek isterdim ama babaannemi yeni kaybettim![]()
Neyse kizlar ben kacar hepjnizi kocaman opuyorum allaha emanet olun.sizicok seviyorum.o
Ay canım o kadına çok benziyo diye koyduydum,afedersin üzdüysem istemeyerek
Bende kaybettim babaannemi,yıllar oldu,ama bende çok severdim
Kusura bakma güzelim ya,üzüldüm bende şimdi![]()
Neyse kizlar ben kacar hepjnizi kocaman opuyorum allaha emanet olun.sizicok seviyorum.o
oohhhh rahatladım valla
koy canım koy bişey olmazçiğ köfte gönder maruluda unutma
![]()
koy canım koy bişey olmazçiğ köfte gönder maruluda unutma
![]()
ayy içime su serptin canım ya çok pahalı değilmişbende pttden düşünüyordum
![]()
Canım yiyeceğe müsade etmiyorlar bozulur akar kokar diye
evet ptt kargoya göre daha uygun kutun küçükse ve hafifse kargoda pek tutmuyo ne yollatacanki sen? bu arada yiyecekte yolluyodu annem bana kargoyla o 24 saat içinde oluyo ya sorun olmuyodu
Eee herhalde alttan çekiyorlar nereden çekeceklerAraştır yeni cihazı olan erlerde çek yoksa benim arkadaşım gibi bayılırsın:18:
Evet canım çok pahalı değil adrese teslim diye belirtirsin.