• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ay bilmem ki canım ya,benimki öyle bozulcak bişeyde değildi,tüh ya koyamıcam demek:26:

Kız bak yemekten bahsetmeyelim diyoruz bu hala simit diyorrrr:27::52:

sustum sustum:1::1:
Neyse kizlar ben kacar hepjnizi kocaman opuyorum allaha emanet olun.sizicok seviyorum.o

iyi geceler canım
özür dilemene gerek yok canim nerden bileceksinki,
bende cok severdim babaanemi,
özledimde onu hala yasiyor gibi sanki,
yoklugu cok belli oluyor:43::43:

ne güzel arkasından üzülecek bir aile büyüğün var

özür dilemene gerek yok canim nerden bileceksinki,
bende cok severdim babaanemi,
özledimde onu hala yasiyor gibi sanki,
yoklugu cok belli oluyor:43::43:

Çok iyi anlıyorum seni..Çok bağlıydım babaanneme ben,bide benimki hastaydı tamamen kıyamazdım:14::14:

Rabbim rahmet eylesin hepsine,mekanları Cennet olsun inşaallah:31:

haaddi caaanıım arkadaşın bayıldımııı nasıl olmuş niye olmuş anlatsana bii ay iyicene tırstım yaa :18: yeni cihazı olan yeri nerden bulcam kız onu anca ankarada çektirmem gerekir dimi çankırıdaki özel haftanede varmıdır acaba yaa? :26:

Burada öyle bir topik var orayıda aç oku ona göre git
sorarsın hastaneye yeni mi eskimi cihazınız diye.çok uzun sürmüyormuş ama
Maşa gibi birşeyi alta yerleştiriyorlar bi sıvı gönderiyorlarmış tüpler kapalı mı açıkmı geçecek mi diye
Tabi acı eşiğinde yüksekse orasını hiçbilemeyeceğim

senin yokmu canim :26:

AMIN:nazar:

var ama beni gördüğünde tanımayan bi dedem vardı kendi öz kızını ilk kızı 46yaşındayken gördü.Geçen sene vefat etti babam ve halam ilk evlilğindendi ikinci evliliğinden olan tüm evlatları torunları çok ağladı dedem bizi çok seviyodu bize çok düşkündü diye.Bense merhumu nasıl bilirsiniz diyince iyi bilirdik bile diyemedim çünkü tanımadğım sadece 2-3 kere gördüğüm bi adamdı bi anlamı yoktu benim için keza babannemde öyle.Annemin babası annem 3yaşındayken vefat etmiş üvey dedem ama en baba dedeler taş çıkarır allah razı olsun.Bence sevinmeniz lazım öldüğü zaman iyi biliriz diyerek tanıdğınız babanneniz dedeniz olduğu için

Çok iyi anlıyorum seni..Çok bağlıydım babaanneme ben,bide benimki hastaydı tamamen kıyamazdım:14::14:

Rabbim rahmet eylesin hepsine,mekanları Cennet olsun inşaallah:31:
canım başın sağolsun bende dedemi çok severdim 10 yıldan fazla oldu öleli hayla çok arıyo çok özlüyorum onu :50:

Burada öyle bir topik var orayıda aç oku ona göre git
sorarsın hastaneye yeni mi eskimi cihazınız diye.çok uzun sürmüyormuş ama
Maşa gibi birşeyi alta yerleştiriyorlar bi sıvı gönderiyorlarmış tüpler kapalı mı açıkmı geçecek mi diye
Tabi acı eşiğinde yüksekse orasını hiçbilemeyeceğim

kız o kadar topik varki ben nerden buluyom onu yaa :50: yüksektir benim ağrı eşiğim yaa ama tabi durum ora olunca iş değişebilir bi zararı olmasın sonra bu rahim filminin oraya bişey sokuyolar sonuçta enfeksiyon falan kapmayayım sonraa :18::18:

Abowwwwwwwwww saat 3 olmuş ben gidiyorum uykum geldiiiiiiiiiiiii

canım başın sağolsun bende dedemi çok severdim 10 yıldan fazla oldu öleli hayla çok arıyo çok özlüyorum onu :50:

kız o kadar topik varki ben nerden buluyom onu yaa :50: yüksektir benim ağrı eşiğim yaa ama tabi durum ora olunca iş değişebilir bi zararı olmasın sonra bu rahim filminin oraya bişey sokuyolar sonuçta enfeksiyon falan kapmayayım sonraa :18::18:

Kız google yazsan çıkar hemen kk'nın o topiği.
Kız yok ne enfeksiyonu.doktor önceden muayene ediyor zaten

Hadi ben kaçtım hayırlı geceler hepinize Allah'a emanet olun öpüyorum sizi:54::16:

var ama beni gördüğünde tanımayan bi dedem vardı kendi öz kızını ilk kızı 46yaşındayken gördü.Geçen sene vefat etti babam ve halam ilk evlilğindendi ikinci evliliğinden olan tüm evlatları torunları çok ağladı dedem bizi çok seviyodu bize çok düşkündü diye.Bense merhumu nasıl bilirsiniz diyince iyi bilirdik bile diyemedim çünkü tanımadğım sadece 2-3 kere gördüğüm bi adamdı bi anlamı yoktu benim için keza babannemde öyle.Annemin babası annem 3yaşındayken vefat etmiş üvey dedem ama en baba dedeler taş çıkarır allah razı olsun.Bence sevinmeniz lazım öldüğü zaman iyi biliriz diyerek tanıdğınız babanneniz dedeniz olduğu için

seninkide zormus canim ya üzülme neyse...
kapatalim bu konulari..:38:

net gitti sinir oldum yaa:47:neyse kızlarr bende çıkıyorumm :10:
önce mutfağa sonra yatağa:49:iyi geceler hepinize :16::16::54::54::54:

Back
X