• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

hoşgeldinn tatlımm :29:aynı sorun bendede var sayfalar donuyor sürekli:47:

evet elifiimmmm kızım ikizler burcu senin gibi yani:34::34:

ben ottuuuuzzzz üücccc yaşındayım tatlımm:1::1::1:

hic gostermıyorsun tatlım bılıyormusun?
maşallah cok tatlı guzel aılen var maşallaah:nazar::nazar:

çok saol canım ya ,yarın deniycem

merve02, vuslat79,
backwood ,tweest , arkadaşlar sizler birbirinizi az çok tanıyorsunuz ,bende kendimi tanıtayım
26 yaşında 2 çocuk sahibi bir ev hanımıyım sizde kısaca tanıtırsanız çok memnun olurum :3:

Bende Samsunluyum 20yaşındayım bekarım öğrenciyim canım:7::7:

çok saol canım ya ,yarın deniycem

merve02, vuslat79,
backwood ,tweest , arkadaşlar sizler birbirinizi az çok tanıyorsunuz ,bende kendimi tanıtayım
26 yaşında 2 çocuk sahibi bir ev hanımıyım sizde kısaca tanıtırsanız çok memnun olurum :3:

memnun oldum canım :34:Allah bağışlasın canım çocuklarını:nazar::nazar:
bende evliyim 3 tane kuzum var 4. yolda:49:

hic gostermıyorsun tatlım bılıyormusun?
maşallah cok tatlı guzel aılen var maşallaah:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim bitanem:49:

Evet ya Allah korusun pis sapıklardan:5::5:

Calgonit canım pril çiziyor sakın kullanma.Ama biz artık fairy kullanıyoruz hem daha ucuz hemde kaliteli onu önerebilirim sana tatlım.Bide biz biten yarım limonları kaşıklığa falan koyuyorz güzel koku veriyo

:1::1::1::1:[/B]

prilin çizdiğini bilmiyordum , çizik bardaklarda iğrenç oluyor bazılarında görmüşüm ıyyy
yazdım bir kenara biten limon kabukları atılmayıp kaşıklığa konulacak ,iyi fikir haa

Bende Samsunluyum 20yaşındayım bekarım öğrenciyim canım:7::7:

memnun oldum backvood ,sen tatile çıkmadınmı canım

hadi hepinize iyi geceler opuyorum hepinizi

nereye gidiyon yaa ,daha yeni ısınıyorduk muhabbete ,hem kendinide tanıtmadın:5:

Kızlar bugün acayip moralim bozuldu size anlatmak istiyorum.Akşam eve gelince ağladım bile hayla bile aklıma geldikçe kötü oluyorum.
Benim çenemde egzama çıktı ama bulaşıcı değil arkadaşım gördü ne dedi bende egzama dedim ayy bulaşıcıdır dedi bende hayır dememe rağmen uzattı sanırım şüpheye bile düştü onada geçer mi diye.Ama gerçekten bulaşıcı değil sadece bi kaşıntı geliyo kaşıyıncada kararıyo sadece stresli bunaldığım zamanda geliyo bu ara stresliyim ve geldi ama beni yargıladı resmen çok üzüldüm:43::43::43::43:

bu şekilde yüzüm kızlar her seferin fondotenle kapatıyodum ama daha çok kötü olur diye kapatmamıştım:50::50:

Son düzenleme:
bendee kopardımm amaa bilemedmmm birdeee benim kurbanımaa özell bi hhediyemm var kendi ellerimleeee yaptımmmmmm:27::27:umarım beğenirrde kullanırr

vayy şanslı senin kurbanın el emeği göznuru başka olur:nazar:
acabaaaa kiiimm o şanslıı:27:

mıkrosoftcum bendee kırıkkaleliyim ama denizlide okuyrmm 22 yaşındaymm memnun oldumm çokk site bi garip sayfaları takip etmek çok zor oluyo gecktm azz ama olsunn:16::16:

prilin çizdiğini bilmiyordum , çizik bardaklarda iğrenç oluyor bazılarında görmüşüm ıyyy
yazdım bir kenara biten limon kabukları atılmayıp kaşıklığa konulacak ,iyi fikir haa

memnun oldum backvood ,sen tatile çıkmadınmı canım

Bide biz çok az domestos gezdiriyoruz bardakların üstünde o zamanda güzel oluyo sararmıyo bardaklar
Canım açıköğretim fakültesinde okuyorum bana tatil bol:1::1::1:

memnun oldum canım :34:Allah bağışlasın canım çocuklarını:nazar::nazar:
bende evliyim 3 tane kuzum var 4. yolda:49:

amin canım cümlemizin çocuklarını.
maşallah allah nazarlardan saklasın 4. ha iyi cesaret
bende 4 de durucam bekar iken bile hep 4 çocuğum olsun istemiştim

internette gerçekten bir sorun var ,bu pc hiç takılmaz tıkır tıkır çalışırdı ama şimdi resmen donuyor

Kızlar bugün acayip moralim bozuldu size anlatmak istiyorum.Akşam eve gelince ağladım bile hayla bile aklıma geldikçe kötü oluyorum.
Benim çenemde egzama çıktı ama bulaşıcı değil arkadaşım gördü ne dedi bende egzama dedim ayy bulaşıcıdır dedi bende hayır dememe rağmen uzattı sanırım şüpheye bile düştü onada geçer mi diye.Ama gerçekten bulaşıcı değil sadece bi kaşıntı geliyo kaşıyıncada kararıyo sadece stresli bunaldığım zamanda geliyo bu ara stresliyim ve geldi ama beni yargıladı resmen çok üzüldüm:43::43::43::43:

bu şekilde yüzüm kızlar her seferin fondotenle kapatıyodum ama daha çok kötü olur diye kapatmamıştım:50::50:

ben yüzünde hiçbirşey göremedim canımm:44:gayet pürüzsüz görünüyor benimde ellerimde çıkıyor bazen benimkide geçici değil öyle olsa eşime çocuklarıma geçer di:31:üzülme tatlım takama kafana :38:

vayy şanslı senin kurbanın el emeği göznuru başka olur:nazar:
acabaaaa kiiimm o şanslıı:27:
dememmm ablaa amaa ne yaptığımı söyleyimmm sall ördümmm kurbanımaa çokk uğraştrdı beni amaa becerdimm umarım tarzıdırda kullanırr aldığm hediyede olmazsa beğenmezse falan yapablcek bişeym yokk başkasına hediye eder odaaa:27::27:

Bende çok korkuyorum beğenmez falan diye ya:18::18::18:

vallaaaa bende bilemyrmkii amaa beğenir umarımmm bide olur inşallah bedenineee

ben yüzünde hiçbirşey göremedim canımm:44:gayet pürüzsüz görünüyor benimde ellerimde çıkıyor bazen benimkide geçici değil öyle olsa eşime çocuklarıma geçer di:31:üzülme tatlım takama kafana :38:

Alt dudağımın altında var canım çok kaşınıyo kaşıdıkça kararıyo resimde belli olmamış ama normalde belli oluyo.Ya bende yıllardır var ellerimde de oluyo derim soyuluyo ama kimseye bulaşmadı o da öyle diyince kendimi vebalı gibi hissettim:43::43::43:.İlaçımda var kullanıyorum ama ggeçmedi napıyım:43::43::43:

Back
X