• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Amin bebeğim hepimiz inşaallah..

Özel bi nedeni yok..Aslında moraliminde bozuk olması lazımdı,çünkü tatile gidemicez yarın,birkaç gün gecikcez,yada kociş seni göndereyim diyo bakalım artık..

İki gündür sular yoktu,donmuş tüm mahallenin..Bi görsen ev berbattı,çamaşırlar bulaşıklar birikti..Bugün geldi,çok sevindim ya,bir damla su bile o kadar önemliki..Ne kadar şükretsek az....Hepsini hallettim,temizlikten belim koptu,çok yorgunum..Ama içim huzur dolu..Öyle iştee :16:

titiizzz eslemmmcikkkk senii:21::21::21::21::21:

hayırdırr eslemcikkk nedir mutluluğunun sebebii paylaş bizimleeeeeeeeeeeee:27::27::27:

bendee iyiyim ablacımm nasıl oluyum eve geldimyaa erkenden uykm geliyoo burdann eksik kalıyrmmm hepp:50:

olsun bitanem dinlen sen tatildesinn denizliye gidince gelirsin her akşam:31:

Özel bi nedeni yok..Aslında moraliminde bozuk olması lazımdı,çünkü tatile gidemicez yarın,birkaç gün gecikcez,yada kociş seni göndereyim diyo bakalım artık..

İki gündür sular yoktu,donmuş tüm mahallenin..Bi görsen ev berbattı,çamaşırlar bulaşıklar birikti..Bugün geldi,çok sevindim ya,bir damla su bile o kadar önemliki..Ne kadar şükretsek az....Hepsini hallettim,temizlikten belim koptu,çok yorgunum..Ama içim huzur dolu..Öyle iştee :16:

Ay canım susuzluk çok kötü
insanın tuvaletini bile yapası gelmiyor su olmayınca.gerçekten çok şükretmemiz lazım
Her şey elimizin altında.boşver kocanla git yalnız gitme.Ohh mis gibi olmuştur mutfak ev şimdi
ev temiz ya mışıl mışıl uyursun bugün:9:

ayy bende bekliyorum merakla ne yazıcak diye kızz sular geldi diyemi bu kadar mutlusun:1::1::1:

canımm zatenn 1 buçuk yıldırr naz yapıyorumm gitmiyorummm babasıı artık hergün demeye başlamşş bizi nezaman tanştrcann gamze kızımlaa diyee..hattaa abisininn düğününe bile gitmemiştimmm burda sormştum kararsz kaldğmdann

Ama nereye kadar kaçacaksın ki güzelim bunlar hayatın gerçeği
Doğanın kanunu yani çekinecek bir şey yok git tanış ne güzel hanım hanımcık
Ne olacak sanki seni yemezler ya:27:İyi insanlardır inşallah baksana sevgilinin babası seni merak ediyormuş
Bence gayet olumlu bi durum

Son düzenleme:
canımm zatenn 1 buçuk yıldırr naz yapıyorumm gitmiyorummm babasıı artık hergün demeye başlamşş bizi nezaman tanştrcann gamze kızımlaa diyee..hattaa abisininn düğününe bile gitmemiştimmm burda sormştum kararsz kaldğmdann

Hmm canım epey zaman olmuş,sen bilirsin canım tanışmak istiyor musun,ayy çok heyecanlı olur yaa:21:

tanış tabi tatlım bak merak ediyorlar mış seni:42:
arada adınıda öğrendikk:1::1::1:

Ay canım susuzluk çok kötü
insanın tuvaletini bile yapası gelmiyor su olmayınca.gerçekten çok şükretmemiz lazım
Her şey elimizin altında.boşver kocanla git yalnız gitme.Ohh mis gibi olmuştur mutfak ev şimdi
ev temiz ya mışıl mışıl uyursun bugün:9:

Öyle valla tatlım,Rabbim susuzlukla da imtihan etmesin:31:

Sorma kız,ben bide biraz pimpirikliyimdir inan hep sıktım kendimi tuvalet konusunda:17:

Evet çok rahatım,uyurum rahat rahat:1:

Kız adetimin devamı gelmiyo,adet oldum diye yazdım ya o günden beri tık yok yine:26::37:

Ama nereye kadar kaçacaksın ki güzelim bunlar hayatın gerçeği
Doğanın kanunu yani çekinecek bir şey yok git tanış ne güzel hanım hanımcık
Ne olacak sanki seni yemezler ya:27:İyi insanlardır inşallah baksana sevgilinin babası seni merak ediyormuş
Bende gayet olumlu bi durum

cNIMMM zatenn tanıyolarrki benii biliyolarr yanii sevgilmn babasıyla bnm babam aynı işyernde çalışıyolardıı ordan tanışıyolar amcamladaa babası kankaa:27::27:bayramdaaa amcamlardaa karşılaştktaa tanıştık babasıylaa konştuk normal muhabbet ettk aamaa annesylee hiçç konşmadmm:27::27:bizimkisii birass karışıkk şimdi burdaa sıkmaym herkesi anlatptaa:52:

Back
X