Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa bilemiyorumm aslındaa çokta istyrmm gideym evlerinee muhabbet edelim uzun uzun amaa çokta gereksiz gibi geliyo biyandandaaa![]()
Amin bebeğim hepimiz inşaallah..
Özel bi nedeni yok..Aslında moraliminde bozuk olması lazımdı,çünkü tatile gidemicez yarın,birkaç gün gecikcez,yada kociş seni göndereyim diyo bakalım artık..
İki gündür sular yoktu,donmuş tüm mahallenin..Bi görsen ev berbattı,çamaşırlar bulaşıklar birikti..Bugün geldi,çok sevindim ya,bir damla su bile o kadar önemliki..Ne kadar şükretsek az....Hepsini hallettim,temizlikten belim koptu,çok yorgunum..Ama içim huzur dolu..Öyle iştee![]()
hayırdırr eslemcikkk nedir mutluluğunun sebebii paylaş bizimleeeeeeeeeeeee
bendee iyiyim ablacımm nasıl oluyum eve geldimyaa erkenden uykm geliyoo burdann eksik kalıyrmmm hepp![]()
Naz yap kız gitmeee![]()
Özel bi nedeni yok..Aslında moraliminde bozuk olması lazımdı,çünkü tatile gidemicez yarın,birkaç gün gecikcez,yada kociş seni göndereyim diyo bakalım artık..
İki gündür sular yoktu,donmuş tüm mahallenin..Bi görsen ev berbattı,çamaşırlar bulaşıklar birikti..Bugün geldi,çok sevindim ya,bir damla su bile o kadar önemliki..Ne kadar şükretsek az....Hepsini hallettim,temizlikten belim koptu,çok yorgunum..Ama içim huzur dolu..Öyle iştee![]()
canımm zatenn 1 buçuk yıldırr naz yapıyorumm gitmiyorummm babasıı artık hergün demeye başlamşş bizi nezaman tanştrcann gamze kızımlaa diyee..hattaa abisininn düğününe bile gitmemiştimmm burda sormştum kararsz kaldğmdann
olsun bitanem dinlen sen tatildesinn denizliye gidince gelirsin her akşam![]()
canımm zatenn 1 buçuk yıldırr naz yapıyorumm gitmiyorummm babasıı artık hergün demeye başlamşş bizi nezaman tanştrcann gamze kızımlaa diyee..hattaa abisininn düğününe bile gitmemiştimmm burda sormştum kararsz kaldğmdann
Al günahımı all cadıı Merve,Merveler hep cadı olur zatenAnlattım şekerim baksana yukarrıııı
![]()
Ay canım susuzluk çok kötü
insanın tuvaletini bile yapası gelmiyor su olmayınca.gerçekten çok şükretmemiz lazım
Her şey elimizin altında.boşver kocanla git yalnız gitme.Ohh mis gibi olmuştur mutfak ev şimdi
ev temiz ya mışıl mışıl uyursun bugün![]()
Ama nereye kadar kaçacaksın ki güzelim bunlar hayatın gerçeği
Doğanın kanunu yani çekinecek bir şey yok git tanış ne güzel hanım hanımcık
Ne olacak sanki seni yemezler yaİyi insanlardır inşallah baksana sevgilinin babası seni merak ediyormuş
Bende gayet olumlu bi durum
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
ayy bende bekliyorum merakla ne yazıcak diye kızz sular geldi diyemi bu kadar mutlusun![]()
selammm illet toplanmisinzda haber vermiyonuzzz![]()
Sen kendine bak hiçtebilenem ben cadı felan değilim![]()