• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ayy çok ciciymiş yaaa bize yapmazsın böyle şeyler:19:

Sen iste ben sana neler yaparım:23:

$merve.webp

çok geçmiş olsun tatlımm:71: şimdi nasılsınn iyiyleştinmi canım dikkat et kendine:38:

hiç olurmu bitanemmm:38: sen muhabbete bol bol neşe katıyorsun sensiz olurmu civciviiimmm:16::16:

Daha iyiyim şimdi güzelim çok saol:48: Sen de çok dikkat et kendine
ve güzel bebişine, tam hastalık zamanlarındayız :50:

Hoşgeldin canımm:16:

Hoşbuldum Mervecimmmm daha iyiyimmm sen nasılsın bakimmmm:34:
Kız karda o kadar oynadım hasta olmadım, benim şebelek kardeşim
hasta olmuştu, 2 öptü hemen bulaştırdı:1:
Hehehe salgın var salgın valla dikkat et nane limon içeydin bol bol geçmişler ola
yok canım burdayım bugünn :1:

Hadi bakalım inşallah naptın canım eşin nöbetçi mi?

Ayy eslemciğim çok güldümm yaaa:9::9: Kzım sen zaten muayene olmaya gdiiyorsun oraya
Muayene olmaktan kaçıyorsun sana ne diyecek biliyormusun hastalığın bittiği zama gel tekrar bakayım
O testleri zaten yapıyorlar merak etme tatlım

Gülme kız napim çok korkuyorum,gelemem misafirim burda derim :37:

Anlasın oda bi şekilde,o kadar okudu etti :37:

Kız doktora tam olarak ne dicem ben:1:

ozamann canımm şöylee başlayayımm..şimdiii sevgilimlee memleketlermz aynı ortak bisürü şey var aynı ünideydikk o mezun oldu şimdi kpssye hazrlanıyo..onunn tümm sülalesi biliyo benii amaa benim ailemden sadece bazı kuzenlermlee yengem biliyo onun dışında kimse ne sevgilm olduğu biliyo nede o olduğunu annemee bilee söylemedmm şimdii durum böyleykenn sencee ailesyle tanşmak için evlerinee gitmelimiyimm kahvaltıyaa

Bence Annene bahsetmelisin canım.Annen anlayışlı biriyse eğer normal karşılar bu durumunu
Annene bahset öyle git bence.ben olsam öyle yapardım.yoksa kendimi suçlu hissederdim biraz.
sanki gizli işler çeviriyormuş gibi olurdum

Bence Annene bahsetmelisin canım.Annen anlayışlı biriyse eğer normal karşılar bu durumunu
Annene bahset öyle git bence.ben olsam öyle yapardım.yoksa kendimi suçlu hissederdim biraz.
sanki gizli işler çeviriyormuş gibi olurdum

canımm anneem anlayışlıdr bişey demez amaa benidee bunaltırr ister istemez kendiside huzursuz olur tatillerde falan sevglmde memlekette oluyo hep görüşüyruz burdaa..anneme söylersem annemm benim peşime takılır hepp çarşıyaa çıkarkenn sırf buyüzden demyrm annemee

melezcimm kardeşinn çok eğlencelii birinee benziyoo bayıldımmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27:

Hahahahaaaa felakettttt ne demezsin tatlım:52: Recep İvediğin kız kardeşi kendileri:27:
evet tatlım bizimkilerde öyle biri iyileşirken diğeri düşüyor yataklara:2:

twiitiinin üstüne varmayın bugün:21: solundan kalmış heralde:1::1::1:

Malesef tatlımmmmm biz de aynı durumdayız:50::50::50:

Back
X