• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Gülme kız napim çok korkuyorum,gelemem misafirim burda derim :37:

Anlasın oda bi şekilde,o kadar okudu etti :37:

Kız doktora tam olarak ne dicem ben:1:
Ne diyeceksin tatlım biliyormusun biz çocuk istiyoruz bir buçuk yıldır korunmuyoruz Hala gebe kalamadım
bundan sonra ne gibi bir yol izlemeliyiz diyeceksin birde rutin muayene olmak istiyorum adetim gecikiyor diyeceksin bu kadar cicim
korkacak bir şey yok annem
yok ayy istanbulda 2 gündürr yarın geliyor cok özledimmm:43::43::43::43:
Ahh yazıkk nasıl özlemişsindir kursumu vardı canım
kızlar beren evrenim nerdeler ben hiç göremiyorumm

Biz onlarla küsüştük topiği bıraktılar:19:

dogru diyon kiz gel seni bir opeyim[video]http://bpucette.b.p.pic.centerblog.net/2osuqxy1.gif[/video]

O ne öpücüktü öyle,Aman Allah'ım bayılcaktım kız nerdeyse :37::37: Du bende seni öpemm:27:

$LADY_KISS.GIF

Ne diyeceksin tatlım biliyormusun biz çocuk istiyoruz bir buçuk yıldır korunmuyoruz Hala gebe kalamadım
bundan sonra ne gibi bir yol izlemeliyiz diyeceksin birde rutin muayene olmak istiyorum adetim gecikiyor diyeceksin bu kadar cicim

Bişe diyim mi,biz daha yeni korunmayı bıraktık sayılır:1: Kızma sakın:37:

Teşekkür ettim Mervecim,öyle diyim bakalım doktora:49:

Ahh yazıkk nasıl özlemişsindir kursumu vardı canım

Biz onlarla küsüştük topiği bıraktılar:19:

yaaa gercekmii nedennnnn:53::53::53:

Sana inanmıyorumm
Allah seni ne etmesin emi davul etmesinn:27::27::27::22:
Kaç ay oldu söyle çabuk

Canım ay olarak bilemicemde,şöyle anlatayım..

Kurban bayramından önceydi galiba yada Ramazan her neyse:37: Bayramda adetim gecikti,bayramdan döndük hala bişe yok..
Ben dedim hemen olmaz heralde bu işler tutmaz ilkinde:27: Test aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bozuktur belki dedim,iki gün içinde 7-8 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı ama bariz belliydi yani..Ve asla hiçbirisini bekletmedim..Sonra birkaç gün içinde doktora gittim,kan testi için negatif çıktı,ay şok oldum ama yaa:53: Doktordan sonra tekrar,diğer testlerden yaptım,tek çizgi çıktı..Biraz daha gecikti adetim,sonra da geldi işte.. Yani bi ozamanki düzensizliğim,bide şimdiki düzensizliğim..İkinci böyle oluşu..

Bu arada,o zamandan beri de tamamen korunmayı bıraktık diyemem,tam korunmasız birkaç defa oldu:37:

Back
X