• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkii

ay tatlım koca kafalımıyım nee anlamadmm yada uykm geldi hala anlayamadmm

Canım cepten mesaj atıp ben katilin zaaa zaaa:9::9::9: işte katil kurbanla mesajlaşıyo şu zaman kargoya vericem vs vs

evettttttttttttttttttttttttttttt açıklaaaa amaa adaletsizz busistemm sen biliyosunn herkesiinkiniiii:33:

:31::31::31::31::31::31:

berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkii

ay tatlım koca kafalımıyım nee anlamadmm yada uykm geldi hala anlayamadmm

kız öyle desene tamam tamam o zaman kutuya gerek yok kuzum:16:

hahaaaahhaaaaafiyet ball şekerr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn banadaa alsaa katilimmm çikolataaa off çok mutlu olurumm:52:

Çok açtım berenede söyledim yicem galiba dedim.Dedim yedim:53::53: .Çok özendim herşey için inş. beğenir:26::26:

Uuu melez uyudun mu cicim:2::2::2:

Çok açtım berenede söyledim yicem galiba dedim.Dedim yedim:53::53: .Çok özendim herşey için inş. beğenir:26::26:

Uuu melez uyudun mu cicim:2::2::2:

Sarj aletini arıyorum tatlım iki saattir:44: Tam kapanacaktı ki laptop kıl payı yetiştim:52:
Ayyyy heyecan yaptımmmm ben de hemen hediye paketi yapmak istiyorummmm:46::46::46:

ofeliyacıgımı facede yakaladım:27::27:
geliyo kızlar ya bu benim yavrularım iyice dağılmışlar ya:26:

Back
X