- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
elifin kurbanını açıklıyorum![]()
Berenin kurbanını öğrenmek isteyen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettttttttttttttttttttttttttttt açıklaaaa amaa adaletsizz busistemm sen biliyosunn herkesiinkiniiii![]()
Berenin kurbanını öğrenmek isteyen.Ama bi sorun var bilmiyorum bende
berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkii
ay tatlım koca kafalımıyım nee anlamadmm yada uykm geldi hala anlayamadmm
evettttttttttttttttttttttttttttt açıklaaaa amaa adaletsizz busistemm sen biliyosunn herkesiinkiniiii![]()
berenimm hediyelerimm ayrı ayrı hediyee poşetlerindee sonraa bidee hediye kesesi gibi bişey diktimm tülden kurdela falan geçdimm hepsini onaa koyucammm iştee yetmezmi dahaa kutu alıymmı bilemyrmmkii
ay tatlım koca kafalımıyım nee anlamadmm yada uykm geldi hala anlayamadmm
elifin kurbanı şu an burda yok alın size ipucu![]()
heee tamamm anladmm tatlımm biraz güç oldu amaaa olsunnncanım isteyen kurbanına mesaj atabilir ismini ve nickini söylememek şartıyla![]()
kız öyle desene tamam tamam o zaman kutuya gerek yok kuzum![]()
bakayım
evet yok
Ya ben kurbanıma eti petito var ya ayıcıklı çikolata ondan almıştım tekini yedimdayanamadım napam napam
![]()
bakayım
evet yok
Ya ben kurbanıma eti petito var ya ayıcıklı çikolata ondan almıştım tekini yedimdayanamadım napam napam
![]()
hahaaaahhaaaaafiyet ball şekerr olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn banadaa alsaa katilimmm çikolataaa off çok mutlu olurumm![]()
Çok açtım berenede söyledim yicem galiba dedim.Dedim yedim.Çok özendim herşey için inş. beğenir:26::26:
Uuu melez uyudun mu cicim:2::2::2:
bende kurbanıma elma şekeri aldım yemiyim diye hemen paketi kapadımn![]()
Çok açtım berenede söyledim yicem galiba dedim.Dedim yedim.Çok özendim herşey için inş. beğenir:26::26:
anaammm berenn sen neler aldın kızzzz
beğenirr tatlımm neler aldınn bakıymmmm
evett bana söylemişti![]()