• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

senn geçenn benle beraber adet olmştun kızz burdaa konuşuyodukk 1 hafta falan erken olmşsunn ondan bişey olmazz olablrmişşş bana doktor öyle demiştii

ay Allah senden razı olsun canım ya ben günlerini yazmıyorum ya allah tan senle aynı zamanda olmuşuz bak yine iyi varsayım yapmışım yani 1 hafta erken olmuşum:26::26:
doktor dediyse içim rahat çok sağol canım ya:52:

yok hiç olmadı canım ama şöyle bişi var bundan 2 gün önce baya bi soğukta kaldım dışarıda ince elbiseyle ondanda olabilirmi canım:26:

Evet olabilir canım rahim o kadar hassaski çünkü
Evlenince dahada iyi anlayacaksın ama ayaklarını sıcak tut derim
Üşütme cezasını çekersin ileride canım dikkat et orana valla sıcak tut

Evet olabilir canım rahim o kadar hassaski çünkü
Evlenince dahada iyi anlayacaksın ama ayaklarını sıcak tut derim
Üşütme cezasını çekersin ileride canım dikkat et orana valla sıcak tut

ay annem derdi de inanmazdım bak ilerde çekersin belini oranı sıcak tut derdi bundan sonra öyle yapıcam valaha:43::43:

ay Allah senden razı olsun canım ya ben günlerini yazmıyorum ya allah tan senle aynı zamanda olmuşuz bak yine iyi varsayım yapmışım yani 1 hafta erken olmuşum:26::26:
doktor dediyse içim rahat çok sağol canım ya:52:

bende ara ara oluyo böylee sınav zamanları falann yada sıkntılıysamm hemen etkiliyoo sürekli tekrar ederse yinede bi doktoraa git ama bikaç defadan bişey omazzz için rahat olsunnn

bende ara ara oluyo böylee sınav zamanları falann yada sıkntılıysamm hemen etkiliyoo sürekli tekrar ederse yinede bi doktoraa git ama bikaç defadan bişey omazzz için rahat olsunnn

benim ilk kez oldu böyle tamam canım normalse içim rahat çok sağol:16::16:

bendee öyle bi alışmışmkii burdaa kmse olmaynca patlıyom sıkntıdaann kız misafirin kaynananmşş bi an önce işi çıksındaa gitsin kendi evinee:))
Hahahahha:27::9::9: aynen canım gör neler yapıyor ya sabır çekiyorum:14:

ya varya en çok sevdiğim şey kar yagarken ev sıcak oluyor ya çayı yudumlamak ya:49:
bizede ikram etmicekmisin kız kekten:23::23:

$images.webp
Al sana paştaa bebeğim afiyet şeker olsun amma yaramasın:3:

aman bırak yarasın mervem ya benimki kiloya hiç karışmaz üstüne bol bol yemek yediriyo bana:52::52:

hihihiihh:1: iyiymiş kız o açıdan benim eşimde karışmaz çok şükür ama
benim moralim bozulur mesela kıyafetlerim olmayınca yada alışverişe çıktığım zaman
yinede kontrol altındayım bu aralar
Kışın gece uzun ya insanın yedikçe yiyesi geliyor valla:56::55:

mervecimm benm babannemm anemee yengemee neler neler yapmşş anlatsamm varsa kaynanana melek dersinn emin ol..amaa babannem yatalak hasta oldu kaç yıldır bakıyolar ondan öncede hiç saygıda falan kusur etmezdi babamn babannmle çok arası olmadığı halde..anneme sordum sana bukadar şey yapmş hala ne gidiyosun o kadına diyee annem banaa eşşeğin hatrı yoksaa sahibinndemi yok demiştiii o yüzdenn atsan atılmaz satsan satılmazz görmedim bilmiyrm daha amaa azıcık insan olsunndaa anlaşmaya çalışırzz:24::24:sanadaaa allahh sabırlar versinnn

hihihiihh:1: iyiymiş kız o açıdan benim eşimde karışmaz çok şükür ama
benim moralim bozulur mesela kıyafetlerim olmayınca yada alışverişe çıktığım zaman
yinede kontrol altındayım bu aralar
Kışın gece uzun ya insanın yedikçe yiyesi geliyor valla:56::55:

aynen bacım ya kışın böyle yemeklerden alamıyorum kendimi:56::56::56:

Back
X