• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bencede elifim:1::1: zaten yürüyemem acayip soğuk ama evin içinde hareket yapıyım yaz:26:

Yap bebeğim.Ayaklarının koltuğun altına koy yat ayaklarınla destek alıp hareket yap canım.Yeşil çayda fayda ediyo kabızlığa maşallah ben iyi sayılırım bu ara:nazar::nazar:

Aslında asrın hastalığı obozite diyolar ya değil bence asrın hastalığı KABIZLIK:51::51:
Ayy nasılda laf çakıyor şuna bak ay bizim Türklerde varya bu kaynana şeysi uff çekilmiyor bacım valla ters yyaa uff

Aman çakıyoda ne oluyo tek başına ıssız evinde oturuyo zamannında anneme insan gibi davranabilseydi şimdi belki bizde sıcacık evde oturur yemeğini yerdi kapıyı gözlemezsi:20::20::20:

hiç sorma canım sabahları zorla bir iki lokma yiyorum anca çubuk kraker yiyorum bulantıyı bastırıyor biraz:49:

hoşbulduk tatlımm :16:amin sağolasın bitanem:38:

birazdan yatıcam berenimm:31:beni unutmayın diye kendimi hatırlatıyorum :1: sonra unutursunuz beniii:18:

ya bişi diyim mi canım ben seni asla unutmam asla:51:

bak sen şimdi közlenmiş dedin ya ben patlıcan salatasına bayılırım bol soğanlısına yaaaaaaaaa:52:

berennn acıktımmm benn dolaptan çıkartıp yesemmii yemesemmii ayy çok karrsızım şuanndaaaaaaannemm közleyip salata yapıp dolabaa koymuştaa dondurucuda hazr mikrodalgadaa 2 dkkataa servis tabağndaa offffffffffffff konuşamyrmm ben gidiyrmm yemişim diyetini kilosunuu

ıspanaklı börek patates salatası of of:27:
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı:52:

Giderken evde birşey yapıp götürsene sevinir:ssz::ssz:

Anamm anamm yapma gülüm yaa ağzının tadını biliyorsun ha sendee:23:

Beren'im bu gidişle obez olucaz valla:27:
Yine iyiyiz haa

ahh ahh bilmez miyiö:1::1::1:

ıspanaklı börek patates salatası of of:27:
anlatiyim bacıım yarın kaynanama yemeğe davetliyimde enişteniz beni alıcak öyle işte 4. gidişim hadi hayırlısı:52:
Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum ben
Aaaaa vay çapkın snei bak hiçte anlatmıyorsun:23::23:
ne giyeceksin kız söyle hele ne götüreceksin giderken?
hiç sorma canım sabahları zorla bir iki lokma yiyorum anca çubuk kraker yiyorum bulantıyı bastırıyor biraz:49:

hoşbulduk tatlımm :16:amin sağolasın bitanem:38:

birazdan yatıcam berenimm:31:beni unutmayın diye kendimi hatırlatıyorum :1: sonra unutursunuz beniii:18:

Komidinin üstüne kraker tuzlu bişiler koy canım bence uyandığında ağzına atarsın
Hiçbir şey geçirmiyorki hormonlar yükseliyor tabi iyi aslında bulantıı bebişin sağlıklı olacak inşalah:nazar::emir_bebek:
Canım hadi sen git dinlen en iyisi:49:

berennn acıktımmm benn dolaptan çıkartıp yesemmii yemesemmii ayy çok karrsızım şuanndaaaaaaannemm közleyip salata yapıp dolabaa koymuştaa dondurucuda hazr mikrodalgadaa 2 dkkataa servis tabağndaa offffffffffffff konuşamyrmm ben gidiyrmm yemişim diyetini kilosunuu

Obezler topiği olacak topiğin adı

Dip not:Hamileler ve diyetliler girmesin:1::1::1:

eee kenarnaa bak bezını all anasına bakk kızını alll:52::52:

kızz közlenmiş kırmızı biberlee közlenmiş patlıcan ve soğanlaa salataa yapp varyaaaaaaaaa offfffffff böylee bi lezzett yokkkk diyorum vee ılımış limonlu su içiyorummm:14::14::14::14:
Kız ciddi güzel oluyor mu o bak hiç denemedim onu ama hep duyuyorum nese senden tarifini alır yaparım bigün

ha bide mercimek köftesine bayılırım yanlız onu fazla yerseniz tuvaletten çıkamazsınız diyim:1::1::1:

Evet mercimekler fena çalıştırıyor bağırsakları bende severim salata ve turşuyla harika olur bide ayran uff:56:

senin yüzünden bende gidiyorum valaha salam peynir ekmek yicem :56::56:

Kışın iyi gidiyor ıspanaklı börek hep patatesten bıkıyorum ben
Aaaaa vay çapkın snei bak hiçte anlatmıyorsun:23::23:
ne giyeceksin kız söyle hele ne götüreceksin giderken?

Komidinin üstüne kraker tuzlu bişiler koy canım bence uyandığında ağzına atarsın
Hiçbir şey geçirmiyorki hormonlar yükseliyor tabi iyi aslında bulantıı bebişin sağlıklı olacak inşalah:nazar::emir_bebek:
Canım hadi sen git dinlen en iyisi:49:

aayy elifiimm inşallah sağlıklı olsunda bu dönem geçici katlanırım:49::49:

Yap bebeğim.Ayaklarının koltuğun altına koy yat ayaklarınla destek alıp hareket yap canım.Yeşil çayda fayda ediyo kabızlığa maşallah ben iyi sayılırım bu ara:nazar::nazar:

Aslında asrın hastalığı obozite diyolar ya değil bence asrın hastalığı KABIZLIK:51::51:

Aman çakıyoda ne oluyo tek başına ıssız evinde oturuyo zamannında anneme insan gibi davranabilseydi şimdi belki bizde sıcacık evde oturur yemeğini yerdi kapıyı gözlemezsi:20::20::20:

Eee ne ekersen onu biçersin tatlım
Bu hayatın kanunu yaniii
Rabbim bizi o hallere düşürmesin ne diyelim:50:
Bencede kabızlıkk yaa

bencede asrın hastalığı kabızlık canım ne obozitesi ya bu kabızlıktan çekmediğim kalmadı benim:31::31: dur şu yeşil çaydan içiyim ben kuzum sağol:26:

Aslında kabızlıkta kilo aldırdığı için birbiriyle bağlantılı işte:31:

Back
X